Mit gondoltok a Dénes névről és hogyan lehet becézni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 21:41
1/26 anonim válasza:
Nekem tetszik nagyon.:D
Olyannyira,hogy szerintem becézni sem kell mert így tökéletes.<3
2/26 anonim válasza:
Dini-nek becézik,nekem nem tetszik,bocsi! :-)
3/26 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik. Becézni Dini-ként szokták, ez is aranyos.
4/26 anonim válasza:
tetszik! A Dini is aranyos, de a Dénes pasisabb :)
6/26 anonim válasza:
Nekem először nem tetszett, nagyon nagyon nem - kellemetlen ismerőst hívtak így. Amikor legjobb barátnőm közölte hogy így nevezték el a fiát, köpni nyelni nem tudtam. Nem mondtam semmit. Azóta nagyon megszerettem a nevet, imádni való, okos ügyes kisfiú. Dini, Dinó, Dinnye..ezek a becenevek amiket ők használnak.
7/26 anonim válasza:
Dinineeeeek? :)) Csomó Dénest ismerek, egyiket sem becézik sehogyan sem, de nekem nagyon bejön ez a név! :)
8/26 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a név,egyik ismerősünket így hívják és Deni vagy Denkó becenevet használnak a családjában.
9/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.
A fiam is ez lett volna de nem passzolt a családnévhez.
Dini - gyerekként aranyos
A Dénes, meg olyan pasis.
10/26 anonim válasza:
Szia! Nekem nagyon tetszik. Ismerősömet nem Dininek hanem DENInek becézzük. Szerintem így aranyosabb is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!