Kitesznek, vagy nem, mit gondoltok?
Nem normálisak az biztos.
A gyerekeseket meg nem,hogy segítenék azzal kellene foglalkozni.Egy biztos:nagyon nehéz lesz munkahelyet találni.Én 4 gyerekkel keresgetek,de sehol semmi még vissza se írnak.
Majd írd meg,hogy alakult a helyzet!
Minden jót!
Nyíltan kimondták, hogy ezzel a munkaadóknak akarnak kedvezni. Mert milyen nehéz nekik, hogy évekig fent kell tartani valakinek a helyét. Szerintem a mai világban nem nehéz találni munkavállalót 2 év határozott időre. Egy kisgyerekesnek viszont annál nehezebb elhelyezkedni. Persze akkor megoldódott a bölcsődealapítás kérdése is, mert így nem nagyon lesz rájuk szükség.
Sokan a családbarát politikájuk miatt szavaztak a Fideszre, de a 3 éves GYES visszahozásán kívül semmi mást nem is csináltak. Szerintem az a cél, hogy a magyar nők ne szüljenek gyereket!
Na, ebben nagyot tévedsz, ajánlom olvasgatni az alábbi linket:
Júliustól lép érvénybe az új munka törvénykönyve, amely szerint védett még az anyuka de, mégis elbocsájtható, ha:
"a munkahelyen nincs a munkavállaló által betöltött munkakörhöz szükséges képességnek, végzettségnek, gyakorlatnak megfelelõ betöltetlen másik munkakör vagy a munkavállaló az e munkakörben való foglalkoztatásra irányuló ajánlatot elutasítja"
Azaz nem kell már a helyedet fenntartani, ha lemész szülni. Szóval nem értem, mit takar a védettség, a gyakorlatban semmire nem mész vele.
Már én is gondoltam,hogy átírom az önéletrajzomat s nem írom bele a gyerekeket.Semmi közük hozzá.Csak én meg 15 éve vagyon itthon gyesen.
Valami munkahelyeket beírok legfeljebb!
Ha ők küldenek el akkor viszont kell adni végkielégítést szerintem!
Valamit beleírsz,úgyse ellenőrzik le.
És én????15 évre mit írhatok.
Majd beírok egy pár munkahelyet.
Látod,ha az ember becsületes,őszinte semmire nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!