Kitesznek, vagy nem, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Februárban volt 2 éves a gyerekem, és bejelentettem a munkahelyemen, hogy visszamennék dolgozni. Azt mondták, persze, mehetek, habár a helyemet betöltötték, és nem tudják mit fogok dolgozni. Most a szabimat töltöm, és májustól megyek konkrétan dolgozni. A munkaszerződést már aláírtuk, határozatlan időre. De most olvasom, hogy júliustól megszűnik a védettség. A férjem szerint azért nem is nagyon kapálóztak, hogy elhelyezzenek. 100 fős testületnél dolgozom, emlékszem régebben, ha valaki visszajött dolgozni, akkor mindenfelé küldték interjúra, hogy hova lenne jó. Most meg nekem nem szólnak semmit, pedig bármit elvállalnék. 4 évig dolgoztam ott, akkor végkielégítés sem jár, ráadásul az újabbakat már jóval kevesebb fizetésért vették fel, mint engem. 7 kismama jött most vissza, senkinek sincs helye. Hova fogok én menni dolgozni 2 kisgyerekkel? Egyáltalán normális a Fidesz?2012. ápr. 12. 07:27
11/13 anonim válasza:
Igen,írj az elmúlt évekre valamit.Sajnos ilyen egy mocsok világban (oszágban) élünk,muszáj...
12/13 anonim válasza:
Persze az lesz!Neked pedig sok sikert!
13/13 anonim válasza:
írd be, hogy külföldön dolgoztál. úgysem lehet leellenőrizni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!