Szerintem cuki a Dini becenév!, de Dénesként kicsitől nagyig jóláll mindenkinek! :)
Jó nevet válaszottatok!
2012. ápr. 26. 14:41
12/26 anonim válasza:
Szuperjó név, de szerintem sincs szükség arra, hogy becézzük! :)
2012. ápr. 26. 15:55
13/26 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik - de nem kell becézni. Ugyanígy vagyok pl. az Andrással is - max. Andris, de a Banditól a hideg ráz...
2012. ápr. 27. 21:37
14/26 anonim válasza:
Meglepett, hogy ez a név ilyen sikert aratott. (:
Nekem csak egy ilyen ismerősöm volt, az is kislány koromban egy öreg bácsi, aki azt hitte, hogy aranyos az, ha húzgálja a copfomat... Nem szerettem. :D
Talán ezért, talán alapjában véve, de nem tetszik ez a név.
2012. máj. 6. 12:17
15/26 anonim válasza:
Gimiben volt egy Dénes osztálytársam, őt Dömének hívtuk. Egyébként jó név, tetszik.
2012. máj. 6. 22:26
16/26 anonim válasza:
Családunkban sok Dénes van.
Őket Dininek, Dömének, Döncinek becézik (nagypapa, fia, és az unoka)
2012. máj. 13. 13:52
17/26 anonim válasza:
Férjem unokatestvérét és annak fiát hívják így, mindkettőt DÉNKÓ-nak becézik.
Nekem nagyon tetszik a név, pláné, hogy apai nagyanyám családneve is Dénes volt. Fiamnak gondolkoztunk ezen a néven, de aztán férjem ötletére levetettük, hogy ne legyenek annyian a családban.
2012. máj. 13. 14:13
18/26 anonim válasza:
Nem tudom, a jelentését ismered-e, ill. a név eredete érdekel-e. Azért ideírom.Tehát a görög Dionüszosz rövidüléséből keletkezett.Jelentése pedig Dionüszosznak, a bor és a szőlő istenének ajánlott.Becézett alakjai :Deni, Denko, Denke,Denkus,Deme, Demko, Dönci, Dini, én egy így becézett kisfiút ismertem, nagy betyár volt,Tetszik a név.
2012. máj. 22. 16:52
19/26 anonim válasza:
Déninek szokták becézni aranyos név de nem tudom hogy ha 45 éves lesz akkor a kollégái Déninek becézik ?! Bocsi de nekem nem tetszik a név :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!