Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Vaszilisza...

Mi a véleményetek a Vaszilisza névről?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 22:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer visszanéztem rá, hogy egyáltalán jól olvastam-e, mert számomra annyira idegen ez a név. Soha nem hallottam. Nem tetszik.
2012. máj. 8. 07:46
 12/23 anonim ***** válasza:
Gondolom, most olvastad a Vámpírakadémiát (elnézést, ha nem). Borzalmas név, nekem nagyon nem tetszik.
2012. máj. 8. 09:26
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik.
2012. máj. 8. 10:03
 14/23 anonim ***** válasza:
Huh, egyszerűen borzalmas. :( Nekem túlságosan különcködő, és a hangzása, minden... Szóval förtelmes. Sajnálom a gyereket, aki megkapja. :(
2012. máj. 8. 13:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen iszonyatos. :D
2012. máj. 8. 13:34
 16/23 anonim ***** válasza:
21%
A vilagon csak magyar nev letezhet, igaz? De ilyen kerdesekbollatszik, hogy az atlag magyar hogyan viszonyul mas nemzetisegu emberekhez, mennyire toleransak. Es ez mindig is igy lesz, mert az ilyen anukak ezt tanitjak a gyerekekuknek. Nem azzal van a baj, ha nem tetszik valakinek az ilyen nev, nekem sem tetszik rengeteg magyar nev vagy magyarositott, de nem hordom el mindennek, hogy szornyu es fortelmes. Miert kell masok lelkebe gazolni... Persze, ez intelligencia fuggo, ki milyen neveltetest kapott es mennyire kulturalt.
2012. máj. 8. 13:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó te sem lehetsz valami intelligens, mert ezek szerint a kérdést sem fogtad fel. Mi a VÉLEMÉNYETEK!!!! Mindenki leírta a SAJÁTJÁT. És attól mert ez a a név konkrétan nem tetszik még nem vagyok egy ősmagyar, rasszista, idegen gyűlölő. :D

Vicces a felfogásod. :D

2012. máj. 8. 14:12
 18/23 anonim ***** válasza:
67%

Akkor legyen alacsony az intelligenciam, ha neked igy konnyebb elni:) Evegre csak egy egyetemi diplomam van es nyelvvizsgam 3 nyelvbol.

Ertem a kerdest, de nagy kulonbseg van a nem tetszik es a szornyu, fortelmes, stb. jelzok kozott. Ha talalkozol egy emberrel, aki megkerdezi toled, pl.mi a velemenyed a gyerekem neverol, es ha nem tetszik, nyivan, finoman a tudtara adod, hogy neked nem tetszik, nem a te izlesed, es nem azt mondod, hogy kulonckodo, undorotp, szornyu egy nev, hogy merte ezt a gyerekenek adni. Nagy a kulonbseg. Amikor negativ jelzokket hasznalok valamire vagy valakire, az mar nemcsak egy sima velemeny.

2012. máj. 8. 14:39
 19/23 anonim ***** válasza:
Es bocs, hogy belekotottem a valaszokba, kicsit vicces lehet, alairom:)) Nem akarok nekiesni senkinek, bar sikerult, csak nekem szemely szerint nem tetszik, ha valaki csunya jelzokkel illet egy-egy nevet. Nem a velemennyel van problemam, nekem sem tetszik egy csomo nev. Remelem, igy ertheto:)
2012. máj. 8. 14:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Utolsó, attól , hogy van egy egyetemed nem lettél különlegesebb ember...Nem szoktam így minősíteni embereket de tulajdonképpen te kezdted el sértegetni a válaszolókat.

Megkérdezte a véleményemet. Szerintem ez a név iszonyatos, nevetségessé tenné a viselőjét. Szerintem ezzel a szóval, hogy "iszonyatos" nem sértettem meg senkit. Még ha azt írtam volna,hogy szar, vagy egyéb gusztusos jelzővel illettem volna, akkor még oké. De így...

2012. máj. 8. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!