Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jadviga névről mi a véleményed?

Jadviga névről mi a véleményed?

Figyelt kérdés

2012. máj. 19. 18:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
Nekem tetszik.
2012. máj. 19. 19:03
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is! De , hogy lehet becézni?
2012. máj. 19. 19:04
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nagyon jól hangzik.
2012. máj. 19. 19:10
 4/17 A kérdező kommentje:
nem erre számítottam, köszi:-) becézésre én sem tudok okosat, Jadi, Jadka? ez tipikusan nem becézős név, én a lányomat is manózom, nem a keresztnevét becézem. A könyvet pedig nagyon szeretem, szerintem nagyon szép név, ellentétben a Hedviggel.
2012. máj. 19. 19:14
 5/17 anonim ***** válasza:
53%
Jadviga párnája - sehol máshol nem találkoztam ezzel a névvel. Nekem is tetszik, de nem becézném, annak ellenére, hogy én becenév-párti vagyok. :)
2012. máj. 19. 19:19
 6/17 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem nagyon szép és érdekes név.

Kecskés Karina színésznő lányát hívják így, gondolom a Jadviga párnája mű alapján.

Becézési ötleteim: Vigi, Viga, Jadi, Javi, Jagi.

Bár egy kisgyereket Nyuszkónak vagy Cirminek is lehet becézni, nemcsak a keresztneve alapján.

2012. máj. 19. 20:33
 7/17 anonim ***** válasza:
Így elsőre kicsit fura, de nem csúnya! Ha jó a könyv, akkor elolvasom!:)
2012. máj. 20. 21:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem is a Hedvigre hasonlít, pont azért tetszik!:-)
2012. máj. 21. 08:44
 9/17 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem is elsőnek a Hedvig név jutott eszembe róla.

Becézési tipp: Jadi,

Különleges, ritka név /nem találkoztam még ilyen nevűvel/

Nem tetszik annyira...

Nekem ha gyerekem lesz különleges névbe fogok csak gondolkodni amiből nincs sok. De azért nem ennyire...

2012. máj. 22. 17:06
 10/17 anonim ***** válasza:
65%
Hedvig, lengyelül Jadwiga, I. Nagy Lajos királyunk leánya volt, aki a lengyel és a litván trónt is birtokolta.Szentté is avatták. Első gyermeke szülése során halt meg./a 14. században élt./ A név gyönyörű, ha van időd, olvasd el a könyvet, Závada Pál regényét, Jadviga párnája a címe. Tetszeni fog.
2012. máj. 22. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!