Kólát mennyi idősen ivott először a gyereked?
Figyelt kérdés
Én még jó sokáig nem akarok adni nekik, de más szülőnél azt látom, hogy ez náluk nem probléma. 3-4 éves gyerek már rendszeresen issza.
Én, ha sikerül, akkor legalább 10 éves korig nem szeretném, hogy találkozzanak vele.
A szénsavas vizet sem szeretik, mert csíp. Remélem így marad még egy darabig :)
2 és 4 éves gyerekek anyukája
2012. máj. 16. 12:20
12/15 anonim válasza:
8/11-es vagyok. Mi lepontozni való van azon, hogy nem adunk a gyereknek kólát? Nem nagyon szoktam ezekre reagálni, de ez azért tényleg furcsa. Ki az, aki egy kis gyereknek rendszeresen kólát ad? Ha van olyan, akkor gratulálok Neki.
13/15 anonim válasza:
ezek szerint colával kéne itatnom a gyerekem,és akkor hasznos lennék
14/15 anonim válasza:
Ne kapjátok fel a vizet, én mindig így járok, ha leírom a véleményem azonnal lepontoznak, pedig én nem is szoktam pontozgatni!
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Vannak olyanok akik itatják a gyerekkel. A Facebookon rendszeresen látok olyan képeket, ahol a gyerek kezében ott figyel az üveg vagy a pohár. (nem poénból) És valószínűleg eszükbe sem jut, hogy talán nem kéne.
2012. máj. 19. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!