Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kólát mennyi idősen ivott...

Kólát mennyi idősen ivott először a gyereked?

Figyelt kérdés

Én még jó sokáig nem akarok adni nekik, de más szülőnél azt látom, hogy ez náluk nem probléma. 3-4 éves gyerek már rendszeresen issza.

Én, ha sikerül, akkor legalább 10 éves korig nem szeretném, hogy találkozzanak vele.

A szénsavas vizet sem szeretik, mert csíp. Remélem így marad még egy darabig :)

2 és 4 éves gyerekek anyukája

2012. máj. 16. 12:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Na ez aztán lepontozás.
2012. máj. 16. 18:12
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
8/11-es vagyok. Mi lepontozni való van azon, hogy nem adunk a gyereknek kólát? Nem nagyon szoktam ezekre reagálni, de ez azért tényleg furcsa. Ki az, aki egy kis gyereknek rendszeresen kólát ad? Ha van olyan, akkor gratulálok Neki.
2012. máj. 16. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:
ezek szerint colával kéne itatnom a gyerekem,és akkor hasznos lennék
2012. máj. 17. 06:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne kapjátok fel a vizet, én mindig így járok, ha leírom a véleményem azonnal lepontoznak, pedig én nem is szoktam pontozgatni!
2012. máj. 17. 09:23
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Vannak olyanok akik itatják a gyerekkel. A Facebookon rendszeresen látok olyan képeket, ahol a gyerek kezében ott figyel az üveg vagy a pohár. (nem poénból) És valószínűleg eszükbe sem jut, hogy talán nem kéne.

2012. máj. 19. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!