Kólát mennyi idősen ivott először a gyereked?
Én még jó sokáig nem akarok adni nekik, de más szülőnél azt látom, hogy ez náluk nem probléma. 3-4 éves gyerek már rendszeresen issza.
Én, ha sikerül, akkor legalább 10 éves korig nem szeretném, hogy találkozzanak vele.
A szénsavas vizet sem szeretik, mert csíp. Remélem így marad még egy darabig :)
2 és 4 éves gyerekek anyukája

Nagyon jól teszed, hogy nem adsz nekik. Mesélte a nővérem, hogy a kisfia osztályában csináltak egy olyan "kísérletet", hogy az egyik gyerek kiesett tejfogát beletették egy pohár kólába. Másnapra teljesen feloldotta, semmi nem maradt belőle...
Én biztosan nem adnék egy 3-4 éves gyereknek, de még 6 évesnek sem. Én sem kaptam mégsem vagyok lelki sérült...

1-1,5 évesen megkóstolta mindkét gyrek, mert látta, hogy mi is isszuk. De nem kellett nekik szerencsére.
Aztán most nemrég nagyon vicces történt, a 3,5 éves fiam kivette az apja kezéből a mekis poharat, mert azt hitte jeges tea (ő azt kap, ha néha mekibe tévedünk), jól belehúzott, de hát kóla volt! Halálra vált arccal kiköpte (persze mind a pólójára ment) és iszonyúan elkezdett zokogni... Szegénynek nagy trauma volt! :)

3,5 éves kisfiam egyszer kapott kikevert kólát, mert hányt és a gyerekorvosunk ezt ajánlotta. Pár kortyot ivott, de ki is hányta.
Amúgy semmilyen szénsavas üdítőt nem iszik, mert csípi.

Két és fél éves a fiam még nem kapott semmifajta szénsavas üdítőt. De az apja meg én is vizet iszunk, ha szomjasak vagyunk.
Egyszer találkoztam egy anyukával, aki az öthónapos babáját itatta kólával. Meg még csokit is kapott a szerencsétlen kislány.

2 év nyolc hónapos a fiam,még nem ivott
mi is nagyon ritkán iszunk,csak vendégségben.akkor kér,de közlöm vele,hogy csípős és nem kap,így utána már nem is kéri
amúgy ő csak csapvizet iszik,nagyon ritkán jó minőségű szörpöt,gyümilevet szinte soha,max. vendégségben

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!