Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kólát mennyi idősen ivott...

Kólát mennyi idősen ivott először a gyereked?

Figyelt kérdés

Én még jó sokáig nem akarok adni nekik, de más szülőnél azt látom, hogy ez náluk nem probléma. 3-4 éves gyerek már rendszeresen issza.

Én, ha sikerül, akkor legalább 10 éves korig nem szeretném, hogy találkozzanak vele.

A szénsavas vizet sem szeretik, mert csíp. Remélem így marad még egy darabig :)

2 és 4 éves gyerekek anyukája

2012. máj. 16. 12:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Az én lányom 2 éves és pár cseppet szokott kapni, de csak azért mert látja hogy mi is isszuk! Nyugodtan halogasd a kólát,3-4 éves gyerek még nem kellene hogy rendszeresen igya.
2012. máj. 16. 12:22
 2/15 anonim ***** válasza:
41%

Nagyon jól teszed, hogy nem adsz nekik. Mesélte a nővérem, hogy a kisfia osztályában csináltak egy olyan "kísérletet", hogy az egyik gyerek kiesett tejfogát beletették egy pohár kólába. Másnapra teljesen feloldotta, semmi nem maradt belőle...

Én biztosan nem adnék egy 3-4 éves gyereknek, de még 6 évesnek sem. Én sem kaptam mégsem vagyok lelki sérült...

2012. máj. 16. 12:25
 3/15 anonim ***** válasza:
60%

1-1,5 évesen megkóstolta mindkét gyrek, mert látta, hogy mi is isszuk. De nem kellett nekik szerencsére.

Aztán most nemrég nagyon vicces történt, a 3,5 éves fiam kivette az apja kezéből a mekis poharat, mert azt hitte jeges tea (ő azt kap, ha néha mekibe tévedünk), jól belehúzott, de hát kóla volt! Halálra vált arccal kiköpte (persze mind a pólójára ment) és iszonyúan elkezdett zokogni... Szegénynek nagy trauma volt! :)

2012. máj. 16. 12:27
 4/15 anonim ***** válasza:
36%
Én cola függő vagyok, úgyhogy ha rajtam múlik, akkor ha elkezd dolgozni, akkor a saját fizetéséből vehet és megkóstolhatja.
2012. máj. 16. 12:28
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

3,5 éves kisfiam egyszer kapott kikevert kólát, mert hányt és a gyerekorvosunk ezt ajánlotta. Pár kortyot ivott, de ki is hányta.

Amúgy semmilyen szénsavas üdítőt nem iszik, mert csípi.

2012. máj. 16. 12:36
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
Én lányom még csak 16 hónapos, de már most mondtam az egész családnak, hogy az én kis hercegnőm, majd az első házibuliján iszik kólát!!!Magyarul kijelentettem, hogy senkinél nem szeretném meglátni, hogy itatva van a lányom vele.Én kólán nőttem fel...és egyáltalán nem volt jó ötlet ez a szüleim részéről..Mióta külön élek vízfüggő vagyok. ;)
2012. máj. 16. 12:48
 7/15 anonim ***** válasza:
58%

Két és fél éves a fiam még nem kapott semmifajta szénsavas üdítőt. De az apja meg én is vizet iszunk, ha szomjasak vagyunk.

Egyszer találkoztam egy anyukával, aki az öthónapos babáját itatta kólával. Meg még csokit is kapott a szerencsétlen kislány.

2012. máj. 16. 13:16
 8/15 anonim ***** válasza:
30%
22 hós a kislányom, még nem kapott és ha rajtam múlik, nem is fog. Mondom ezt úgy, hogy én sajnos nagyon szeretem. Csak vizet iszik, még teát sem hajlandó meginni és remélem, ez még jó sokáig így is marad.
2012. máj. 16. 13:30
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

2 év nyolc hónapos a fiam,még nem ivott

mi is nagyon ritkán iszunk,csak vendégségben.akkor kér,de közlöm vele,hogy csípős és nem kap,így utána már nem is kéri

amúgy ő csak csapvizet iszik,nagyon ritkán jó minőségű szörpöt,gyümilevet szinte soha,max. vendégségben

2012. máj. 16. 13:52
 10/15 anonim ***** válasza:
26%
Én kólával tisztítom a vécét, mielőtt fertőtlenítek. Igen jól tisztít! :) Inkább a klotyóba, mint a gyerek szájába és gyomrába. :)
2012. máj. 16. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!