Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit csinalnatok a helyunkbe?

Ti mit csinalnatok a helyunkbe?

Figyelt kérdés

Eloszor is koszonom aki vegig olvassa.

A ferjemmel 5 eve vagyunk egyutt,es van egy kolcsonunk amitt nagyon kiszeretnenk egybe fizetni.Na,most van egy munka lehetoseg az osztrakoknal,erdo tisztitas.3 honaprol van szo,es 3 honap alatt ott kapna annyit,hogy ki is tudnank fizetni a kolcsonunket.Van egy 2 eves gyerekunk,anyosekkal lakunk egy udvaron....nem vagyok veluk valami jobba de megis nem lennek egyedul a 3 honap alatt.Nem tudom mi legyen,mert itt is jo a munkahelye es ritkasag itt nalunk az olyan fizu mint a ferjeme.

Egy picit aggodunk,hogy ha elmegy es nem jon jol ez a munka,es haza kell jojjon,mar nem fogja vissza venni a fonoke es akkor oda vesz a biztos munkahelye.Meg 3ev es 8 honap van a kolcsonbol,es en nem igazan szeretnem hogy elmenyen.

2012. máj. 16. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Ha jó munkahelye van, jól keres, akkor ne hagyja ott!

1 hónapra kimenne, szabit venne ki, úgy nem lehet?

2012. máj. 16. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha összejön a munka és eltelik a 3 hónap akkor is hazajön, nem? Nem az a terv hogy kint is maradnátok/mennétek utána?! Egy jól fizető állást nem szabad otthagyni, hogyha utána nincs biztos. Jó lenne biztos kifizetni de az a 4év is gyorsan elmegy ami még visszavan. Ha nem lenne munkája akkor menjen, de itthagyni egy jót...?!?!
2012. máj. 16. 09:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nem mehet egy honapra,3 honapra van a szerzodes.

Mar megerdeklodtuk.En nem akarom hogy menjen,mert ha haza jon nehezen fog munkat kapni.

2012. máj. 16. 09:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, akkor inkább ne menjen. Keressetek valami mellékállást inkább itthon.
2012. máj. 16. 09:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Fizetés nélküli szabadságot nem adnak neki a munkahelyén arra a 3 hónapra? Tőlünk volt akit elengedtek.
2012. máj. 16. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem vagytok egyszerű helyzetbe.Nem is tudom,hogy döntenék a helyedbe.

A pénz meg persze jól jönne,mert akkor egybe visszafizetnétek a hitelt.Nekünk is iszonyat sok van s ez eléggé megkeseríti az életünket.

Vágjatok bele aztán lesz,ami lesz.A mai helyzetnél márcsak jobb lehet.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 16. 09:25
 7/8 anonim ***** válasza:
5-össel egyetértve próbáljatok fizetés nélküli szabit kérni, akkor simán visszamehet, ha letelt a 3 hónap. Ha megértő, rendes főnöke van, biztosan meg lehet beszélni, főleg ha szükség van a munkájára...
2012. máj. 16. 09:57
 8/8 anonim ***** válasza:
a második vagyok...a fizetés nélküli szabi jó ötlet tényleg. De ha nem engedik akkor inkább maradni kellene szerintem. Elhiszem, hogy nehéz a hitellel, de nem azt írtad, hogy ha nem fizeted ki akkor elviszik a házat. Tehát csak-csak boldogultok valahogy. És nem 20-30év van vissza, hanem 'csak' 4. Ha kimegy a Párod és kifizetitek, oké, nem lesz hitel. De utána ha nem talál rendes munkát? Vagy sokkal kevesebb pénz jön? Talán pont annyival kevesebb mint amennyit most pluszba fizettek a hitelre-és ez a plusz 4év múlva "megmaradna" ha nem menne most ki. Én így gondolom, de a döntés persze a Tiétek!
2012. máj. 18. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!