Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Annyira szeretnék még egy...

Annyira szeretnék még egy babát! Elkéstem? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
34 éves vagyok a fiunk mér 18 lesz.Nagyon korán jött, de nem bántuk meg.Azóta is együtt vagyunk a férjemmel, mindenünk meg van, saját cég, 280nm-es ház, hitel nincsen, csak bennem az üresség.A fiamat imádom, de már leválik rólunk, nincs kit pátyolgatni.Elolvadok egy pici láttán, de félek, mit szólna a fiam.Hamarabb is akartunk, de elveszítettem egy babát.Most túl vagyok azokon a dolgokon, és jöhetne, a férjem is szeretné, de nem tudom, hogy a fiunk mit szólna.Imádom a kamasz fiamat, de szeretnék még egy gyermeket.Sokan most vállalják az elsőt.Mit tegyek?Annyira vágyom rá, és minden adott, de a fiam mit fog szólni?Jajj, nem tudom, mit tegyek...
2011. máj. 14. 16:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

ha ti szeretnétek akkor hajrá!

a fiad már nagy,meg kell hogy értse ,hogy nem őt akarjátok pótolni vagy elhanyagolni egyszerűen csak vágytok egy babára.

én 9 voltam amikor az öcsém született és nagyon nem akartam.

azóta már imádom és alig várom,hogy saját babám is legyen:)

18L

2011. máj. 14. 16:31
 2/18 anonim válasza:
100%
vállald be! te is és a férjed is szeretnétek,pénz van,úgyhogy semmi akadálya.és nem késtél el vele,nem vagy hozzá öreg egyáltalán,manapság nagyon sokan szülnek későn.a fiadnak mi kifogása lenne ellene?
2011. máj. 14. 16:32
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kellemes babaáldást :)

Mindenki szereti a kisbabákat, szerintem a kamaszok is :)

És ha ti szeretnétek, akkor meg ne várjatok vele sokáig

2011. máj. 14. 16:34
 4/18 anonim ***** válasza:

Kérdezted már a fiadat? Mi volt a reakciója? Ha értelmes, okos, nem elkényeztetett gyereknek neveltétek akkor azt mondja, hogy "Anya, Apa ez nem tartozik rám! Ez a Ti dolgotok!Én szeretni fogom."

Lehet még a végén a kicsivel fog becsajozni vagy ha párkapcsolata van még ő is rákap a gyerekvállalásra! :D

Én sok sikert kívánok hozzá!

(Én biztos bevállalnám nyugodt szívvel, szerintem teljesen máshogy éli meg az ember az anyaságot 16-17 évesen, mint 35-36 évesen!)Tényleg kívánom, hogy legkésőbb 2 éven belül gyereksírásra ébredjetek éjjel 2-kor! :P

2011. máj. 14. 16:36
 5/18 A kérdező kommentje:

Néha, úgy poén szinten mondtam neki, hát...

-Nem, anya nem!!!Apa sem lehet ilyen!Minek?Nyűgnek?Na én nem vigyázom rá egy percet sem!

(Soha nem is gondoltam úgy, hogy a nagyfiamnak kéne rá vigyázni, vagy akármivel is terhelném)

Már fel sem merem hozni...

2011. máj. 14. 16:38
 6/18 A kérdező kommentje:
Nincsen elkényeztetve, viszont mindene megvan.Egy 30nm-es szobát ural egyedül, és ennyi idősen már önálló.Szerintem attól fél, hogy nem Ő lesz ezek után a kiskirály, pedig ezért nincsen oka aggódni.Nem tudom mit tegyek, pedig már ma is teherbe eshetnék, ha akarnám.
2011. máj. 14. 16:42
 7/18 anonim ***** válasza:
Én valahogy nem tudom elhinni,hogy egy 18 éves gyerek aki már szinte teljesen önálló ilyet mondana a szüleinek.
2011. máj. 14. 16:46
 8/18 A kérdező kommentje:
Mert nem vagy ebben a szituban.Azért nem tudod elhinni.
2011. máj. 14. 16:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Bocsáss meg, de a leírtakból nekem egy nagyon elkényeztetett fiú képe ugrik be... (nem az anyagiak hanem a kijelentett mondat miatt) és csöppet sem önálló, mert egy - az én értelmezésemben - önálló személy egy ilyen helyzetben nem parancsol, hanem kér/közöl.

Tény, hogy egy 18 éves srácnak ciki volna magyarázkodni a haverok előtt, hogy "né, képzeld, mutterék gyereket akarnak", és nyilván kapna némi szóbeli szívatást is érte, de ha "önálló" és "érett gondolkodású" lenne, akkor rá kellene jönnie, hogy mindez nem számít.

Ahogy az sem, hogy ő mit gondol erről. Neki nagytestvérként két dolga lenne: elfogadni és szeretni.

2011. máj. 14. 17:02
 10/18 anonim ***** válasza:
Hát lehet..Hallgass a szívedre..Lehet pár éven belül neki is családja lesz,te meg bánni fogod
2011. máj. 14. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!