Annyira szeretnék még egy babát! Elkéstem? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Szia
Anyukam 24 volt amikor a noveremet es 26 amikor engem szult.Nem terveztek tobb babat, de amikor 13 eves voltam ujra teherbve esett.Eloszor el akartak vetetni, de HALA A JO ISTENNEK nem tettek meg.
Majdnem 14 voltam amikor szuletett es IMADTAM minden pillanatot!!
Ejjel felkeltem hozza amikor anyukam etette (elso par honapban tapszeres volt) es atvettem tole.
1.5 hetig minden ejszaka anoverem aki akkor 16 volt es en keltunk hozza, mert anyukank korhazban volt, apukank pedig ejjel dolgozott, hogy nappal tudjon a hugunkra vigyazni.
Egyetlen egy percre sem ereztem azt, hogy nem orulok annak 100%osan, hogy van.
De! Vannak olyan gyerekek (na a fiad mar nem az) akik nem szeretik a gyerekeket.
En mindenkeppen leulnek Vele beszelni, hogy Ti vagytok meg egy gyerekre es szeretnetek ha nem ellenezne a dolgot.
Igazabol O mar felnott es tudja, hogy ettol Ot meg ugyan annyira szeretitek, de azert mondjatok el Neki.
34 evesen meg nagyon fiatal vagy!!!Sokan ilyenkor szulik az elsot.
Remelem a fiatok is megerti es szeretettel varja majd a kistesot :)
Drukkolok :)
Szerintem nem lesz nehez :)
A nagyra mar nem ugy kell figyelni mint egy kicsire.Fiatal vagy meg, igy nem okoz fikikai nehezseget.
En nem gondolkoznek!!
A nagyfiad pedig ugy is megy egyetemre/foiskolara es el lesz fogalava a csajozassal a sulival es a havarokkal.
Ne haragudj, de ez az a dontes, amibe a 18 eves fiadnak nem igazan kellene beleszolnia. Gondolom eddig is volt szava, meghallgattatok, de vannak olyan dolgok, amirol a szuloknek kell megallapodni, donteni, nem a gyereknek, attol fuggetlenul, hogy az a gyermek 18 eves felnott, vagy 4 eves ovis.
Es az a kerdes, hogy ti ketten a ferjeddel vallaljatok-e meg egy gyermeket, vagy sem pont ilyen. A fiad nagy mar, lehet, hogy jovore kirepul, lehet, hogy 5 ev mulva csaladja lesz, vagy epp jovore 200 km-re koltozik toletek es az egyetemi nagy eletben ket hetente fog eszebe jutni hogy felhivjon. Lehet, hogy most azt mondja, hogy nem szeretne kistestvert, ti emiatt nem vallaljatok be es lehet, hogy 5 ev mulva rajon, hogy "Bocsi Anya, tevedtem, ehhez nem volt kozom, a ti dolgotok", de neked akkor mar eselyed nem lesz megszulni.
Persze lehet, hogy nem igy lenne, en nem josolok, csak vazolom a helyzetet.
Nyilvanvalo, hogy ezt a dontest neked es a ferjednek kell meghozni, nem a fiadnak. O maximum orul neki, vagy kevesbe, ehhez joga van, megvetozni nincs.
Szerintem is, most ő diktál nektek, de egy-két év múlva rátok sem fog nézni valószínűleg (nem rosszból írom).
Én 37 vagyok, most várom még az elsőt.
És az összes ismerősöm szintén. Több ilyen idős munkatársam még évek múlva fog csak. Ez ma már egyáltalán nem ciki.
Szia!
Az én nagy fiam januárban volt 18 éves.Ő is így reagált amikor felhoztuk a kis tesó kérdést.Egészen addig amíg meg nem született a kisasszony.Már 16 hónapos és a bátyja szeme fénye.Sőt szeptemberben kis öcsit kapnak.(35 éves vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!