Kismamák, anyukák, miért vagytok ilyen bizonytalanok?
Az összes védőnő meg gyerekorvos monnyon le!:-) van itt sok orvos meg védőnő.
De bírom mikor mindenki bólogat a a belinkelt negatív tesztre hogy gratulálok kismama.... mert jobb az álszentség mint az igazság.
Az utolsó 2 válaszolóval teljesen egyetértek!
Nekem az a kedvencem, hogy szerintetek terhes vagyok? és akkor naponta 3* felrakja a görbéjét, amiből kiderül, hogy 4 órás eltérésekkel méri stb . . .
A sok hülye mit egyen a gyerek kérdésre meg ott a védőnő!!!
Ezt tanulta, azért van , hogy tanácsot kérjenek tőle
Sokan hobbiból, unalomból tesznek fel kérdéseket.
Nincs jobb dolguk.
Amikor megkérdeztem a nődokimat a terhesség alatt, hogy elmehetek-e koncertre, azt válaszolta, hogy használja kedves a józan paraszti eszét! Hát persze, hogy elmehet, csak vigyázzon nehogy a hasát meglökjék.
Milyen igaza van a dokinak! HA MINDENKI A JÓZAN PARASZTI ESZÉT HASZNÁLNÁ, NEM LENNE ENNYI BUGYUTA KÉRDÉS.
Én nem vagyok bizonytalan...vagy mégis?:)
Szerintem is azért van ennyi ilyen jellegű kérdés, mert megerősítést kell az anyukáknak, hogy mindent szuperül csinálnak. Így lesznek a szuper anyukák...
Na ÉN vagyok a krumplis!!!!
A védőnőm a drága lelkem 1 hetes babámnak 4200g-al született nem volt sárga cukros vizet ajánlott hogy ittasak vele 1 hét múlva pedig limonádét adjak neki. Mindenki azt mondta hülye vagyok nehogy már rá hallgassak hogy cukros vizet adok. Nem adtam! Mentünk 1 hónaposan hozzá kérdezte adom neki a cukros vizet én őszintén mondtam nem nem adom. Kiakadt! Hogy én ne hallgassak senkire csak rá! Beállított hozzánk szó nélkül közölte 2 hónapos adhatok neki gyümölcsöt almát barackot banánt stb. 3 hónapos a babám most már szerinte adhatok zöldséget. Na ennyit a segítségről! Ja és a gyerekorvos is egyet fúj vele. Egy hete adok neki gyümit üvegeset. Ízlik neki főleg a sütőtök de a baracktól valami piros foltok jöttek ki én úgy látom. Ha ide se fordulhatok akkor hova?! Van védőnő akitől lehet kérdést feltenni azt hiszem oda fogok írni. Mert a szemétkedésből elegem van. Elég nekem ez az agybeteg védőnő!!!
Mert ha egy nő szül lebutul? Ezért is nem kell a munkáltatóknak?
:)
Látom egy kicsit felkavartam az indulatokat...
Nekem az a véleményem, hogy egy felelős szülőnek tudnia kell döntéseket hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!