Van olyan hogy jó bili vagy rossz bili?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy van olyan bili amit nem érdemes megvenni, mert nem vált be vagy amit igen, mert nagyon bevált?2012. máj. 14. 11:25
1/5 anonim válasza:
Nekünk az ilyen fajta bili nem volt jó. Izgő-mozgó gyerekeim vannak, és volt, hogy felborultak, mert elöl "begyűrődött" alulra az eleje, mivel nem ér körbe a műanyag. (nem tudom érthetően írtam e le). Nem túl stabil.
2/5 anonim válasza:
Gyereke válogatja. Mi hárman vagyunk testvérek, mindenkinek más volt az igénye. Azóta gyakorló szülőkként (hármunknak 5 gyerkőce van) elmondhatjuk, hogy ennyiféle bili egy bababoltban nincs, mint a mi családunkban!
Unokaöcsémnek pl. már többet költöttek bilire, mint 1 év alatt pelusra, mikor rájöttek, hogy a WC elé kis zsámoly, az ülőkére pedig (kapaszkodós) szűkítő kell, mert a kisember csak úgy hajlandó kaksizni... (elvégre Apa is a WC-re ül, nem a bilire :D)
3/5 anonim válasza:
Amit az első válaszoló belinkelt nekünk van belőle négy is, otthon, kertben, mindkét nagyszülőnél, és eddig sosem borult fel. Ráadásul zenél is (vagyis a mienk zenél) és ez a szobatisztaság kezdetén nagy sláger volt. Amúgy nem hiszem, hogy van olyan bili ami nem lenne alkalmas a célra. Ha a gyereknek nem tetszik valamiért, akkor úgysem fog belepisilni a hiper-szuper bilibe sem, ha meg tetszik, akkor legyen bármilyen, akkor is jó lesz.
4/5 anonim válasza:
A lányoknál minden bili jó volt amit vettünk,a fiam viszont a többségből kipisil.Elöl a peremnek magasnak kell lenni,és figyelni kell hogy ül rá.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, leginkább az utolsó volt hasznos, mert nekem fiam van. Akkor magas peremű bilit veszek. Mindenkinek ment a zöld kéz.
2012. máj. 14. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!