Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez tényleg így működik az...

Ez tényleg így működik az ovikba (beíratás)?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves, így elmentünk beiratkozni az oviba. Jelenleg én itthon vagyok, mert van egy 6 hónapos lányom is. Az oviba rögtön közölték, hogy esélyünk sincs az ovira, és levélbe indokoljam, hogy miért akarom a gyereket oviba adni. Szomorú voltam amikor kijöttünk, aztán mondták az ismerősök, hogy rosszul csináltam. Az ovik korruptak és mondjam meg a vezetőnek, hogy ha felveszi a gyereket,akkor én x összeggel támogatom az ovijukat, Ők is így csinálták, de mondtak más példákat is. Teljesen elhűltem, tényleg itt tartunk?
2012. máj. 12. 17:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nos, ez nálunk is így megy!

Én erre úgy reagáltan, hogy elmentünk magánoviba. Ott legalább tisztességesen megmondták mennyi az annyi, mit nyújtanak ezért.

Tudom, hogy nem mindenki engedheti meg magának, nem is azért írtam. De mi is így jártunk, és ezt a gusztustalan zsarolást felháborítónak tartom!

2012. máj. 13. 07:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez is Budapesti ovi. Azért elég sok helyen van ez, undorító! Aki írta, hogy rögtön felvették a gyereket, annak gratula:-)
2012. máj. 13. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!