Mikor szokott lenni az óvodai beíratás?
Ha azt szeretném, hogy szeptembertől mehessen a fiam, akkor mikor kell beíratni? Most bölcsis, de már elmúlt három éves, jövő ősszel már majdnem 4 éves lesz. Azért nem most ősszel ment, mert október végén született, és a bölcsiben azt tanácsolták, hogy maradjon még egy évet, mert az egész csoport marad, mindenki ilyen őszi-téli születésű.
Na, szóval nekem valami olyasmi rémlik, hogy most télen kell beíratni, de nem tudom pontosan hogy is van ez, és a bölcsiben nem említették. Ugye még nem vagyunk elkésve?
Köszönöm szépen, akkor ezek szerint nem kell pánikolnom, hogy késésben vagyok :) De majd hétfőn meg fogom kérdezni a bölcsiben is, ők biztos tudják, hogy pontosan mikor.
Jaj, csak most úgy megijedtem az előbb, hogy biztos már csúszásban vagyunk, de nagyon köszi a válaszokat, most megnyugodtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!