Van itt olyan anyuka aki a Jet2-vel szokott utazni?
Szia az tulzas, hogy szoktam, de fel evente egyszer repulunk veluk.Utoljara vasarnap repultunk.Ha tudok segitek!!
Mit szeretnel tudni?
Honnan hova utaztok?
Ha angliabol mentek akkor itt lehet kapni elore elkesitett 2decis kiszerelesben tapszert.
Ha Magyarorszagrol mentek valahova, akkor pedig olyan babavizet vigyetek ami bontatlan es a tapszert kiadagolva kis dobozokba/tapszertartoba.
Pelenkat barmennyit vihettek fel, nalunk a popsikremmel sem varialtak.
Annyi, hogy ha olyan ellenort fogtok ki, meg kell kostolni a gyerkoc cuccait.
Barmennyit felvihettek elmeletileg.
Amikor mentunk haza akkor meg lehetett kulon taskaja a alnyomnak 1.5 hettel kesobb amikor jottunk vissza angliaba, mar nem engedtek :S
ott szelektaltunk a repteren es dobaltuk ki a ruhainkat a kukaba.Jobb ha nem visztek neki kulon taskat, mert ki tudja, hogy milyen hulyesget talanak ki Naltok is.
A babakocsit mi feladtuk a taskaval, mert telen megszvtam, hogy 2 kezipoggyasz + babakocsi + gyerek es kitalatak, hogy ossze kell csukni meg a varoteremben a babakocsit es ugy kell felszallni a buszra.Persze senki nem segitett:S
igy vettunk egy kengurut es abban vittem a repteren.
A repulon vegig a kezedben lesz a baba.Ha szerencsetek van nem ul melletek seni, es tudsz kenyelmesen pakolni.Az uj gepeken mar joval nagyob a hely.Most szerencsenk volt es uj geppel mentunk minda2 alkalommal :)
Irj ha van meg kerdesed :) hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!