Két kisgyerekkel és egy 9 hónapos pocaklakóval mennyi esélyem van új életet kezdeni?
Ha arra gondolsz, hogy egyedül kell neveljed a 3 gyerekedet, akkor az borzasztó nehéz:(
De egy anya sok mindent kibír, ha muszáj!
Idegbeteg a férjem, folyton kiabál velem.
Nap mint nap sírok, úgy érzem ennél sokkal szebb életet érdemelnék...
Én arra próbáltam rávilágítani, hogy az az álom élet, amit a kérdező elképzel, nem nagyon létezik, három kicsi gyerekkel meg pláne nem. Ha elválik, akkor persze nem lesz ott apuka, aki kiabáljon vele, de ott lesz a temérdek teendő és az anyagi gondok. Az sem lesz "szebb" élet, csak mások lesznek a gondok. Talán érdemesebb lenne elbeszélgetni apukával. Egy terhes kismamával többnyire játszanak a hormonjai, ha szültél már gyereket, pontosan tudod, hogy sokkal érzékenyebb ilyenkor minden nő. Talán meg kellene várni amíg megszületik a pocaklakó, nem kellene egyből válni és meg kellene próbálni együtt megoldani a problémákat.
A muszáj szót pedig j-vel írják. (bocsi, de én sem bírtam ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!