A kórházban veled volt a babád éjszakára vagy bevitted a csecsemősöknek?
Figyelt kérdés
Miért döntöttél úgy ahogy döntöttél?2012. máj. 12. 10:13
21/22 anonim válasza:
Első éjszaka be kellett adni, ahol én szültem, ez volt a szokás. A többi éjszaka velem volt, nem is nagyon örültek volna, ha be akartam volna adni. Ott az volt, hogy akkor adnak tápszert, ha 10%-ot csökken a súlya a kicsinek és az orvos is azt mondja.
22/22 anonim válasza:
Szia!Délben szültem,könnyű és relativ gyors szülésem volt. A lányom azonban kis sullyal született.S szülés után elvitték fél órára melegedni mert fázott. Első éjszaka a csecsemösöknél volt,mert leesett a vércukra s infuziót kellett kapnia.Ez 1nap alatt ment le,igy másnap reggel a vizitek után 9kor mentem érte. (Már 6kor is mentem,de akkor még ment az infuzió. ) Ezután mindig velem volt,0-24ben.
Akkor is kint volt amikor fürödtem,akkor a szobatársam vigyázott rá:) S én is az övére. Amikor egyszer bevittem fürdésem alattra és metnem érte negyed óra mulva,ott volt a cukrosvizes üvegcse a kocsijában. Igy inkább ezt a megoldást választottuk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!