A kistarcsai Flór Ferenc kórházban tényleg az anyukával van a baba végig? Még éjszakára se lehet leadni a csecsemősöknek?
Szia!
Én is ott szültem idén januárban az első gyermekemet.:))Szülés után a picit inkubátorba tették, én meg kipihenhettem magam. Délben szültem, és miután este 8 körül magamhoz tértem, és éreztem elég erőt, elkezdtem a gyermekem keresni. 6-os kórteremben voltam, és mindenkinél ott volt a babája, csak az enyém hiányzott.:((
Miután megtaláltam a csecsemősöknél, nem is engedtem volna, hogy elvigyék!Az ágyban feküdt mellettem azon a 3 napon még csak nem is a kiskocsiban.Ilyenkor nagyon fontos a testközelség, hiszen a pici egy teljesen idegen világba csöppen, és nagyon nagy szüksége van az édesanyja szeretetére és közelségére. Nem is értem a kérdést, hogy mért szeretnéd leadni, hiszen miután megszületett, egy életen át veled lesz, te fogsz vigyázni rá, te ápolod 0-24-ben.Erről szól az anyaság.
Fürdetéskor (este 7) elviszik a picit a csecsemősök. Szerintem addig te is le tudsz zuhanyozni, vagy megkérheted a szobatársakat, hogy figyeljenek rá amíg fürdesz.Könnyű szülést kívánok és szép anyaságot. Remélem, mikor a hasadra teszik az újszülöttedet, te is bele szeretsz és így fogsz érezni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!