Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kistarcsai Flór Ferenc...

A kistarcsai Flór Ferenc kórházban tényleg az anyukával van a baba végig? Még éjszakára se lehet leadni a csecsemősöknek?

Figyelt kérdés
A család bemehet a kórterembe látogatóba?
2012. máj. 8. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
végig veled van a baba.addig viheted be amíg fürdesz.kórterembe nem mehet látogató.ebédlőben lehet látogatót fogadni.
2012. máj. 8. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ott szültem tavaly augusztusban.Igen az anyukával van a pici.Mondhatni magad ura!Persze ha kéred segítenek.Látogatók csak az ebédlőig mehetnek.Tehát a kórterembe nem lehetnek bent. Azt tudom javasolni,hogy kérd magad vip.szobába.Én a két ágyasban voltam.5ezer/éjszaka.MERT SOK LÁTOGATÓ NEM TARTJA A SZABÁLYT ÉS KI-BE SÉTÁLGAT AZ ÚJSZÜLÖTTEK KÖZÖTT.FŐLEG A KISEBBSÉGI.(nem akarok senkit megsérteni).
2012. máj. 8. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ott szültem idén januárban az első gyermekemet.:))Szülés után a picit inkubátorba tették, én meg kipihenhettem magam. Délben szültem, és miután este 8 körül magamhoz tértem, és éreztem elég erőt, elkezdtem a gyermekem keresni. 6-os kórteremben voltam, és mindenkinél ott volt a babája, csak az enyém hiányzott.:((

Miután megtaláltam a csecsemősöknél, nem is engedtem volna, hogy elvigyék!Az ágyban feküdt mellettem azon a 3 napon még csak nem is a kiskocsiban.Ilyenkor nagyon fontos a testközelség, hiszen a pici egy teljesen idegen világba csöppen, és nagyon nagy szüksége van az édesanyja szeretetére és közelségére. Nem is értem a kérdést, hogy mért szeretnéd leadni, hiszen miután megszületett, egy életen át veled lesz, te fogsz vigyázni rá, te ápolod 0-24-ben.Erről szól az anyaság.

Fürdetéskor (este 7) elviszik a picit a csecsemősök. Szerintem addig te is le tudsz zuhanyozni, vagy megkérheted a szobatársakat, hogy figyeljenek rá amíg fürdesz.Könnyű szülést kívánok és szép anyaságot. Remélem, mikor a hasadra teszik az újszülöttedet, te is bele szeretsz és így fogsz érezni :))

2012. máj. 11. 13:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Már van egy gyerekem és nem bántam meg h éjszakánként nem volt velem.Frissen császározva magamat se tudtam ellátni nemhogy egy újszülöttet.
2012. máj. 11. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Augusztusban szültem ott, pont "nagyüzem" volt, igy sajnos a nőgyógyászati osztályon voltam, de a szobában ugyanúgy kisbabások voltak. Mikor megszületett elvitték, s 2 óra elteltével hozták is. Csak fürdetni vitték el, az kb. 10 perc volt. 3 éjszakából kettőt végigaludtunk. De a kórterembe bejártak, főleg a kisebbség, hiába szóltak r a nővérek, nem foglalkoztak vele. Mi meg közben ott szoptattunk, no comment... Én szerettem hogy velem volt a babám, nem is volt eszemben hogy beadjam. 3. fiam lett.
2012. máj. 12. 00:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, így már érthetőbb.A csecsemősök aranyosak, és a császárosokkal is másképp foglalkoznak.Szerintem meg lehet mindent beszélni velük, ha megkéred őket, biztosan vigyáznak kicsit a picire, de mivel a szoptatás beindítása a cél, oda fogják neked adni. A szobában ahol voltam, voltak császárosok is, de ők már akkor a 3-4 napjuk fele jártak, vagy még több. Ha jól emlékszem egy hétig kellett bent maradniuk.
2012. máj. 12. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Idén januárban szültem ott. A baba 1 napig inkubátorban volt, ez elég volt ahhoz, h összekapjam magam. Alig vártam, hogy végre behozzák nekem. Ha megbeszéled a csecsemősökkel, biztosan megértenek és "leadhatod" nekik.
2012. máj. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!