Vannak itt olyan kismamák akik a Jahn Ferenc Dél-pestiben szültek? Leírnátok nekem hogy hogyan zajlik ott a szülés? Milyen alternatívák vannak? Labda, kád stb? Van baba-mama szoba? És ha igen kell érte fizetni? Vagy egyáltalán hogyan zajlik a szülés?
Előre is köszi a válaszokat.Már a terhesség rovatban is megkérdeztem csak azért jöttem át ide mert látom itt vannak olyan kismamák.A héten megyek a dokimhoz és megkérdezem tőle is de örülnék ha addig valaki leírná a tapasztalatát.
32 hetes km.
Szia!
Én 2006-ban szültem ott ügyeletes orvos/ok/nál. Akkor kicsit más volt a helyzet, mint most, mert azóta folyamatosan átépítették a szülőszobát.
Baba-mama szobák vannak a gyermekágyas részlegen, ezek ún. alapítványi szobák. Ha kiváncsi vagy részletesen a dolgokra, akkor van lehetőség egyéni szülőszoba látogatásra. Nagyon készségesek a szülésznők ez ügyben, de előtte oda kell szólni telefonon, hogy nincs e teltház, mert ha tele vannak nem fognak örülni a látogatásnak.
Én szintén 32. hetes kismama vagyok és ott fogok szülni. Még nem tudom, hogy választok e orvost, vagy csak szülésznőt. Amúgy dokihoz magánrendelésre járok.
Lehet, hogy találkozunk ott? :) Boldog babavárást.
Ha gondolod írj privit és cseveghetünk :)
Szia!
Köszönöm hogy írtál és írnék privit csak nem látom a lehetőséget ahol rá lehetne kattintani.Hiába nézem a kezek alatt nincs kiírva mint lehetőség.Ha megtennéd akkor írnál?
Köszönöm szépen a válaszokat! :-)))
Húha remélem akkor azt a patológiát elkerülöm.Az pedig nagyon jó dolog hogy több lehetőség is van a vajúdásra.És ez hogy van mondjuk szólok valakinek hogy labdára akarok ülni és akkor adnak labdát?És ha esetleg nem válik be és azt mondom kádba akarok ülni akkor elvisznek oda ahol van kád?És nem fognak elküldeni a sunyiba hogy döntsem már el mit akarok?Amúgy épp tegnap kérdeztem meg a dokimat és azt mondta hétfőn mindent megmutat.Kíváncsi leszek milyen,de akkor biztosan szép ahogyan leírtad.Várom már hogy megismerhessem azt a helyet ahol a mi kis manókánk meglátja a világot.A férjem egy kicsit tart tőle,de neki is meg kell barátkoznia vele.
És tényleg köszi a választ!!!
Na megnéztük a szülőszobát!!!
Tényleg szépen megvan csinálva és a szülésznő is nagyon kedves volt és még csak kérdéseket sem "tudtam" feltenni mert mindent gyönyörűen elmondott szép sorjában.MÉg az újszülött osztályra is levitt minket (vagy nemtudom az milyen osztály)ahol a mamák és a babák vannak valamint az alapítványi szoba is ahol van.Olyan megható volt látni azt a sok kis pici babát.Élmény volt számunkra,de ugyanakkor egy kicsit be is tojtam az egésztől.De már mindent leszámítva nagyon várjuk a kislurkót!!!Köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!