Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SZigetvári kórházban mennyibe...

SZigetvári kórházban mennyibe kerül az egyágyas szoba?

Figyelt kérdés
Rooming-in miatt kérdezem.

2012. ápr. 14. 12:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Én novemberben szültem Szigetváron. Három fizetős "magánlakosztály" van. Ebből egy 4000ft/nap. (Ez egy baromi nagy szoba, TV, hűtő, WC, zuhanyzó, fotelek, kanapé. Itt igénybe tudod venni, hogy Apuka - vagy bárki- is bent lehet éjjel-nappal. Ez esetben 10000ft/nap, de a hozzátartozód is ugyanúgy háromszori étkezést kap mint Te.) Ezen kívül van még két egyágyas szoba. Ezek 2000ft/naposak. Itt is van Tv, hűtő a szobában. Annyi, hogy a két szoba között van a fürdő, WC. Mindkét szoba lakói ezt használják, de belülről zárható mindkét ajtó. Nekünk sosem okozott problémát, hogy ketten vagyunk rá. :) Ami miatt szerintem jó a fizetős szoba, hogy bemehetnek a látogatóid. Egyéb esetben az osztályra sem! Igaz, a Babád nem lehet kint, ha ott van valaki. De ha bemész az osztályra körülnézni, elmondanak, megmutatnak mindent. A szobákat, a szülőszobát, vajúdót, mindent. :) Azt még elmondom, hogy a személyzet maximálisan JÓÓÓÓÓ!!!! A csecsemősök kiemelkedőek. Tudásban, tapasztalatban, empátiában is. Velem nem volt kint a gyermekem, de igény szerint hozták szopizni éjjel-nappal.

Sok boldogságot Neked/Nektek! :)

2012. ápr. 17. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!