Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért pont ezen az oldalon...

Miért pont ezen az oldalon kampányol valaki az abortusz ellen?

Figyelt kérdés

Lépten nyomon abortusz ellenes provokatív kérdésekbe botlom. Ezt még elviselem valahogy, mert nem nyitom meg!

Az előbb viszont egy tök más témájú kérdésnél olvashattam el egy magzat kikaparásának részleteit. Értem én, hogy ez a heppje valakinek, de ez a GYERMEKVÁLLALÁS,NEVELÉS/BABÁK rovat. Itt olyan ANYÁK olvasgatnak nagyrészt akik NEM vetették el a gyereküket. Muszáj pont itt felvetni naponta ezt a témát, vannak erre fórumok máshol!

2009. jún. 25. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Kár ezen bosszankodnod, csak ezt a szép napot rontod el. Legalábbis nálunk most éppen hétágra süt a nap :)

Vannak ilyen emberek, akik mindegy, hogy hol, csak hangoztassák a véleményüket, tudásukat.

Én azt mondom, inkább ilyenbe fuss bele, mint olyanba, hogy minek szülnek gyerekeket ilyen világra, az csak bolond lehet és felelőtlen és stb. Én sajnos lépten-nyomon ilyenbe botlom.

Üdv: egy 14 hónapos és egy pocaklakó anyukája

2009. jún. 25. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hat az meg hagyjam, hogy itt kampanyol az abortusz ellen de abba bele sem gondola, hogy itt ebbe a rovatba vannak olyan nok akiknek sajnos beteg volt a babajuk vagy mas nagyon szomoru ok miatt kellett atesniuk egy ilyen muteten es akkor itt olvassak, hogy szegeny magzat mennyire szenved...stb. Na en ettol tudok kiakadni. Igy is nehez lelkileg es akkor meg ez is... Aki elmegy abortuszra mert nem kell neki a baba, felelotlen stb. azokat ugysem hatja meg, kampanyolhat itt reggeltol estig. Tisztaba vannak azzal amit tesznek es megis megteszik tehat oket nem erinti de viszont lelkileg nagyon kikeszithet egy olyan not akinek nem volt mas valasztasa.
2009. jún. 25. 15:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazad van! Az aki felelőtlenség miatt esik át abortuszon, valószínű hogy nem itt lelkizik, és olvasgat az anyukák között!
2009. jún. 25. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!