Miért pont ezen az oldalon kampányol valaki az abortusz ellen?
Lépten nyomon abortusz ellenes provokatív kérdésekbe botlom. Ezt még elviselem valahogy, mert nem nyitom meg!
Az előbb viszont egy tök más témájú kérdésnél olvashattam el egy magzat kikaparásának részleteit. Értem én, hogy ez a heppje valakinek, de ez a GYERMEKVÁLLALÁS,NEVELÉS/BABÁK rovat. Itt olyan ANYÁK olvasgatnak nagyrészt akik NEM vetették el a gyereküket. Muszáj pont itt felvetni naponta ezt a témát, vannak erre fórumok máshol!
Szia!
Kár ezen bosszankodnod, csak ezt a szép napot rontod el. Legalábbis nálunk most éppen hétágra süt a nap :)
Vannak ilyen emberek, akik mindegy, hogy hol, csak hangoztassák a véleményüket, tudásukat.
Én azt mondom, inkább ilyenbe fuss bele, mint olyanba, hogy minek szülnek gyerekeket ilyen világra, az csak bolond lehet és felelőtlen és stb. Én sajnos lépten-nyomon ilyenbe botlom.
Üdv: egy 14 hónapos és egy pocaklakó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!