Mi a fenét csináljak már hogy visszatérjen a kedvem a szexhez? Annyira anyukának érzem csak magam hogy cikinek érzem a szexet szörnyű.
Annyira elkeseredett vagyok. Csak anyának érzem magam, úgy érzem, mintha nekem már nem illene szexre gondolnom, pláne megvalósítanom.
Eddig arra fogtam hogy még szoptatok és azért nem tértek vissza a hormonok, aztán arra fogtam hogy nem vagyok elégedett a testemmel, fogytam 15 kilót 4 hónap alatt. Most már ez se indok. Mégse változik semmi. 29 éves vagyok, nehogymár ciki legyen a szex, és rá is megy a kapcsolatom tuti. A férjem nem erőlteti a régi gyakoriságot de gondolom ez sokáig nem lesz így. (heti 2-3ra veszem rá magam, de egyáltalán nem bírom elengedni magam, fülem a gyerekszoba felé kanyarodik, amúgy se túl jó alvók a gyerekek. Röhejesnek érzem magam. Van még/ volt így valaki? Mit tettetek??Alkohol nem jó, attól totál elálmosodok.
Nem értem egyébként mert az első babánk után visszatért minden a normák kerékvágásba, de most csak nem akar.
Szia! Hogy ne érezd magad egyedül, olvasd el ezt a régebbi kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Itt mondjuk én az a hozzászóló voltam, aki megpróbált lelket öntetni a többiekbe, és a szexre buzdított, de megkaptam a magamét a többiektől. :)
Jó tippem nincs, mert nyilván mindenki másképp éli meg ezeket a dolgokat, de mondjuk én az elején direkt nem hagytam, hogy eluralkodjon rajtam ez az érzés, mert nem akartam egysíkúvá válni.
Próbálj rájönni, mi az, ami ellazít, kikapcsol, masszázs, zene, udvarlás, szexi fehérnemű, mittudomén, de ne törődj bele! A szex nagyon fontos egy kapcsolatban, és nem mellesleg, ugye, jó is. :)
A férjed egyébként nőként kezel, vagy inkább anyaként? Bókol, kényeztet néha? Ezek is fontos dolgok lehetnek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!