Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikerlányaim lesznek! Segítség!?

Ikerlányaim lesznek! Segítség!?

Figyelt kérdés

Szóval várom a tapasztalatok!Milyen ikrekkel stb. Nagyobb tesó nincs.Hogy osszam be az időmet?Szerintetek mi szükséges?Külön szobába v. egybe tegyem őket?(családi ház,ketten lakunk)Aludhatnak majd a kertben?Meddig vezessek?

8 éve vezetek,az autóm 2 éves.A lányok nem fognak félni az autómban?Mennyi ruha kell?Bármi jöhet!

33 hetes vagyok,szerencsére a csajok egészségek,több genetikán is voltunk.Még a név kérdés:Az egyik lányom Petra lesz,a másik Léna Dorina!Nektek tetszik?

2012. máj. 10. 15:36
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Június 18-án megszülettek a lányok.Pont az nap léptem a 38.hétbe.Nagy babák lettek ikrekhez képest.2800 gramm,53 centi és 2850 gramm,54 centi.A nevek 360 fokos fordulatot vettek.Réka és Dóra lett a lányok neve.Szuper édesek,hatalmas fekete hajjal születtek.Imádom őket,szerelem volt első látásra.Tejem hál'Istennek van bőven,szépen híznak,fejlődnek.Hatalmasakat sétálunk.Már nemcsak az evés-alvás folyamat van,szeretnek nézelődni is.Be szoktuk tenni őket az ágyba,megcsikizzük a lábukat,mindig kuncognak rajta:))Segítségem van.Éjszakák elég jól alakulnak,fél 11-kor szopiznak utoljára és reggel fél hatkor van a következő.A szülés nehéz volt,sajnos a vége császár lett,de hamar regenerálódtam.
2012. júl. 2. 22:39
 32/38 anonim ***** válasza:

Gratulálok, óriások a lányok!:)))

Minden jót kívánok nektek és sok boldogságot!

u.i.: Ismerek egy Dóri-Réka ikerlány párt:)) Ők már kamasz lányok:)) Jó választás, nekem ez a párosítás tetszik a legjobban az összes név közül.

2012. júl. 2. 22:48
 33/38 anonim ***** válasza:
Gratulálok én is! Dupla ikerbabák.(Horoszkopjuk is az.) Sok boldogságot hozzájuk:)Szép nevet kaptak!:)
2012. júl. 2. 23:08
 34/38 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok, tényleg szép méretű babucik. :-) Lányom egyedül lett ennyi időre ugyanilyen súlyú mint a lányaid. Nekem az ikrek nem lettek volna ekkorák szerintem, bár az egyik lehet, (35+5 hétre születtek, 2 és 2,5 kg voltak.) Nagyon boldog babázást kívánok!
2012. júl. 3. 05:23
 35/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulációkat,majd írok nektek időről-időre.Nem tudom,csak én érzem úgy,hogy kicsattanok a boldogságtól?Ilyenkor mindenki így érez,ugye?
2012. júl. 3. 08:58
 36/38 anonim ***** válasza:
Már vártam hogy írj! Gratulálok! Tényleg szép nagy babák akkor! Szép nevet választottatok neki! Lehet az én Dórám ihletett meg? Én újra kismama vagyok, és ha lányunk lesz Rékának szeretném hívni, bár még ez nagyon távoli dolog, addig még változhat. Jó egészséget, és boldog babázást!
2012. júl. 6. 14:20
 37/38 A kérdező kommentje:
Bizony,a te Dórád ihletet meg:)Köszönöm a gratulációt,és én is nagyon-nagyon gratulálok neked,további sok sikert és jó egészséget.Mi is szeretnék majd harmadikat,de ez még szintén nagyon távoli:)
2012. júl. 6. 19:51
 38/38 anonim ***** válasza:

Húha, gratulálok. :) Remek neveket választottatok. :)

Azóta már biztos szépen fejlődnek a picik.

Sok egészséget és boldogságot! :)

2012. júl. 20. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!