Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikerlányaim lesznek! Segítség!?

Ikerlányaim lesznek! Segítség!?

Figyelt kérdés

Szóval várom a tapasztalatok!Milyen ikrekkel stb. Nagyobb tesó nincs.Hogy osszam be az időmet?Szerintetek mi szükséges?Külön szobába v. egybe tegyem őket?(családi ház,ketten lakunk)Aludhatnak majd a kertben?Meddig vezessek?

8 éve vezetek,az autóm 2 éves.A lányok nem fognak félni az autómban?Mennyi ruha kell?Bármi jöhet!

33 hetes vagyok,szerencsére a csajok egészségek,több genetikán is voltunk.Még a név kérdés:Az egyik lányom Petra lesz,a másik Léna Dorina!Nektek tetszik?

2012. máj. 10. 15:36
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Csak a névkérdéshez szeretnék hozzászólni, igen, szép nevek, de ha az egyiknek 1 keresztneve lesz, akkor a másiknak miért kell kettő? Szerintem elég lenne neki is egy :-)

Amúgy gratulálok! :-)

És még annyi, hogy szerintem egy szobába legyenek mindenképp! Vezetni pedig amíg kényelmes, és biztonságban érzed magad, azért a 36. hét után már legyen veled valaki, ha megoldható :-)

37 hkm

2012. máj. 10. 15:41
 2/38 anonim ***** válasza:
68%
Időbeosztást amíg nem születtek meg, nehéz lenne... Mi szükséges? Ami minden babának, csak itt a többségből duplán kell bevásárolni. Kertben alvós kérdést nem értem... Nincs szoba??? Addig vezess, amíg bírsz. Honnan tudnánk előre, hogy félnek e majd az autóban???? Ha az egyiknek 2 neve lesz, a másiknak is annyi kellene. Vagy egy-egy.
2012. máj. 10. 15:46
 3/38 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!Azért mert bár nagyon tetszik a Léna név páran mondták,hogy nehogy bénának csúfolják.Engedni nem szeretnék a névből,ezért ezt a problémát még egy névvel küszöböljük ki.Úgy terveztem,hogy a 36.héttől anyum visz mindenhova.

Könnyű szülést kívánok neked!

2012. máj. 10. 15:47
 4/38 A kérdező kommentje:
Mivel nyáron születnek meg ezért esetleg arra gondoltam,hogy délután babakocsiban aludhatnak a jó levegőn.
2012. máj. 10. 15:49
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rossz lesz majd ha nagyobbak lesznek, hogy az egyikőjüknek csak egy neve van, míg a másiknak kettő.

Lehet, hogy emiatt rosszul fogja érezni magát, hogy miért nem kapott ő is kettőt.

Szép a két keresztnév, de akkor a Petra mellé is találjatok ki valamit! :)

2012. máj. 10. 15:53
 6/38 A kérdező kommentje:
Szerinted mi jó mellé?
2012. máj. 10. 15:55
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

Én is a nevekhez szólnék.

Biztos, hogy nem adnék az egyiknek egy, a másiknak pedig két nevet. Örök életedben ezt kell majd magyaráznod nekik, hogy miért történt így. ha pedig megmondod az igazat nekik, még gázabb a "béna" hasonlat.

Én kompromisszumot kötnék, szép név a Dorina is nagyon:)

Nekem is ikerlányaim vannak amúgy. Ne izgulj, minden menni fog, kialakul magától!

A fontos, hogy sokat pihenj, amint azt érzed, hogy már nehéz menni, stb. rögtön feküdj le.

Sajnos én túlhajtottam magam, emiatt korababák lettek:((

2012. máj. 10. 15:57
 8/38 anonim ***** válasza:
62%
Eszter vagy Kinga?
2012. máj. 10. 15:58
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Miért becéznék bénának? :-)

Ha meg esetleg valakinek eszébe is jutna, akkor a Dorina mitől óvja meg? :-)

Senki nem fogja két néven Léna Dorinának hívni. (Így még talán rosszabb is mert Béna Dorina inkább rajta ragadhat) :-)

Mindenesetre nem hinném hogy Léna=Béna :-)

37 hkm, és köszönöm, neked is könyű szülést! :-)

2012. máj. 10. 15:58
 10/38 A kérdező kommentje:
Én Eszter vagyok.A Petra név mellé mindenképp rövid,könnyű hangzású nevet képzelnék el.Vagy legyen csak Léna?
2012. máj. 10. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!