Ikerlányaim lesznek! Segítség!?
Szóval várom a tapasztalatok!Milyen ikrekkel stb. Nagyobb tesó nincs.Hogy osszam be az időmet?Szerintetek mi szükséges?Külön szobába v. egybe tegyem őket?(családi ház,ketten lakunk)Aludhatnak majd a kertben?Meddig vezessek?
8 éve vezetek,az autóm 2 éves.A lányok nem fognak félni az autómban?Mennyi ruha kell?Bármi jöhet!
33 hetes vagyok,szerencsére a csajok egészségek,több genetikán is voltunk.Még a név kérdés:Az egyik lányom Petra lesz,a másik Léna Dorina!Nektek tetszik?
Csak a névkérdéshez szeretnék hozzászólni, igen, szép nevek, de ha az egyiknek 1 keresztneve lesz, akkor a másiknak miért kell kettő? Szerintem elég lenne neki is egy :-)
Amúgy gratulálok! :-)
És még annyi, hogy szerintem egy szobába legyenek mindenképp! Vezetni pedig amíg kényelmes, és biztonságban érzed magad, azért a 36. hét után már legyen veled valaki, ha megoldható :-)
37 hkm
Köszi a választ!Azért mert bár nagyon tetszik a Léna név páran mondták,hogy nehogy bénának csúfolják.Engedni nem szeretnék a névből,ezért ezt a problémát még egy névvel küszöböljük ki.Úgy terveztem,hogy a 36.héttől anyum visz mindenhova.
Könnyű szülést kívánok neked!
Szerintem rossz lesz majd ha nagyobbak lesznek, hogy az egyikőjüknek csak egy neve van, míg a másiknak kettő.
Lehet, hogy emiatt rosszul fogja érezni magát, hogy miért nem kapott ő is kettőt.
Szép a két keresztnév, de akkor a Petra mellé is találjatok ki valamit! :)
Én is a nevekhez szólnék.
Biztos, hogy nem adnék az egyiknek egy, a másiknak pedig két nevet. Örök életedben ezt kell majd magyaráznod nekik, hogy miért történt így. ha pedig megmondod az igazat nekik, még gázabb a "béna" hasonlat.
Én kompromisszumot kötnék, szép név a Dorina is nagyon:)
Nekem is ikerlányaim vannak amúgy. Ne izgulj, minden menni fog, kialakul magától!
A fontos, hogy sokat pihenj, amint azt érzed, hogy már nehéz menni, stb. rögtön feküdj le.
Sajnos én túlhajtottam magam, emiatt korababák lettek:((
Miért becéznék bénának? :-)
Ha meg esetleg valakinek eszébe is jutna, akkor a Dorina mitől óvja meg? :-)
Senki nem fogja két néven Léna Dorinának hívni. (Így még talán rosszabb is mert Béna Dorina inkább rajta ragadhat) :-)
Mindenesetre nem hinném hogy Léna=Béna :-)
37 hkm, és köszönöm, neked is könyű szülést! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!