Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babásan is ihatom a tejeskávém...

Babásan is ihatom a tejeskávém canderelel?

Figyelt kérdés
Nem ártok vele a babának?Mit lehet hasznáéni helyete ami nem cukor és barnacukor?Xilit?
2012. máj. 10. 07:12
 1/5 anonim ***** válasza:
En evek ota edesiot hasznalok (vigyaznom kell a cukromra.) Az elso babanak nem lett semmi baja, jelenleg a masodikat varom, edesitovel edesitek.
2012. máj. 10. 07:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan (süssina) édesítővel iszom mindent: tea, kávé. Harmadik gyerekemet várom, még a szoptatás alatt sem cukrot használtam. Egyiknek sincs semmi baja.
2012. máj. 10. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Én xilitet használok évek óta cukor helyett. Ez nekem azért tetszett jobban, mint a többi, mert nem mesterséges édesítőszer. Ami szerintem azért is fontos, mert nem úgy dobták össze a laborban, és meglátjuk 50-100 év múlva, hogy hatására mik történtek, hanem a természetben talált anyag, jobb eséllyel kevésbé káros. Szóval én a xilitre (nyírfacukorra) szavazok! (ráadásul főtt ételekben, tejes dolgokkal együtt használva sincs mellékíze)
2012. máj. 10. 08:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Egész bátran, én is édesítővel iszok mindent! Sőt, még a gyümölcslevest is azzal csinálom, vagy amibe cukor kell(ene). Súlyra is figyelek, illetve mivel a családban volt cukorbeteg, így tanultam meg a főzést. :-)

Semmi baja a lányomnak, én is maradtam szoptatás alatt is ennél a bevált rendszernél!

2012. máj. 10. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, bár én nem használom, mert nem szeretem az ízét. Terhességi cukrom volt, inkább cukor nélkül ittam a kávét. :) Viszont találkoztam olyannal, hogy stevia. Az jó volt, bár szerintem írtó édes, kevés is elég belőle.
2012. máj. 10. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!