Milyen tapasztalataitok vannak a védőnővel, kedves kismamák és anyukák?
Kismamák és anyukák!Védőnő leszek hamarosan,egy tanulmányhoz szeretném kérni a véleményeteket.
Mennyire segített a védőnő a várandósság alatt?El mertél e neki mondani olyan dolgokat,amit az orvosnak nem,érezted -e hogy több idő van rád?
Mennyire volt hasznos a védőnő felkészítése a baba születése után az első hónaptól 1 éves korig?
köszönöm nektek:)
Utolsónak: Hogyan lehet lemondani a szolgáltatásról????Ez engem is nagyon érdekelne, mert most járok a 22.héten és amikor találkozok vele mindig kiidegel valamivel. Szerintem direkt élvezi, ahogy fenyegeti, ijesztgeti a kismamákat.
Sajnos költözés miatt most egy még bénábbat fogok kapni, sajna az még ellenszenvesebb is mint ez volt, úgyhogy nagyon szeretnék tőlük végleg megválni.Légyszi írd meg, hogy lehet ezt meglépni! Köszi.
Kedves kérdező!
A válaszokból amiket kaptál milyen következtetést tudtál levonni? Mi lesz a tanulmányban?
Tényleg érdekel!!!:)))
Szia!
Nem tudom olvasod e még, de mivel megint bejelentkezett hozzánk a védőnő, rájöttem, hogy mi is zavar engem ebben a legjobban.
AZ, hogy hozzánk akar jönni. Ha tényleg a gyerekekre kíváncsi, szívesen bemegyünk hozzá, itt van 5 percre. De azt nagyon utálom, hogy végigszaglászik a lakásban.
Nem egy 20nm-es putriban lakunk 15-en, ahol se villany se víz és nyakig mocskos minden, szóval nekem ne járkáljon ide ellenőrizgetni. Ugyanis pont olyan érzés, mintha ezt tenné.
Gyerekek ovisok, oda is jár védőnő. Mi megyünk az évenkénti státuszvizsgálatra, gond a gyerekekkel nincsen. Akkor miért jön a nyakamra?? Jó, hogy a szekrényekbe nem túr bele, hogy vannak e ruháink, és a hűtőbe, hogy van e étel.
Egyszerűen nem is értem, hogy mi a bánatot akar.
Azt hiszem meg fogom kérni, hogy ne járkáljon hozzánk. Az ikreim mindjárt 5 évesek. Túl vagyunk a mozgásfejlődésen, a hozzátápláláson. Óvodában évente 2x felmérik a gyerekeket, státuszvizsgálaton évente 1x, az orvosi papírokat meg a szomszéd rendelőből kikérheti ha akarja.
Szóval el lehet felejteni az idejárkálást...
Ráadásul Ő a 3. védőnő, és már nagyon unom, hogy megint el kell mesélni az életünket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!