Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Állásinterjún mit mondjak a...

Állásinterjún mit mondjak a gyerekekről?

Figyelt kérdés

Kirúgtak a helyemről, most kereshetek másikat. Az önéletrajzba nem írtam bele a gyerekeket, így persze elég jól hangzik, hogy pénzügyi területen dolgozom már 10 éve. Ja, de ebből 4-et otthon voltam a gyerekekkel. Nem igazán vagyok naprakész, de eddig nem érdekelt, mert a munkaadóm váltig ígérgette, hogy visszavesz. Itt annyira nem kell tudni a magyar jogszabályokat.

Szóval most nem tudom, mit mondjak, tagadjam le, ha rákérdeznek a gyerekekre? De aztán úgyis kiderül? A jogszabályokat sem ismerem már úgy, ha megtudják, hogy 4 évig otthon voltam, tuti nem vesznek fel. Ti mit mondtok?

2012. máj. 8. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én mivel beleírtam a 4 gyerekemet nem is kapkodnak utánnam.

Megpróbálom úgy megírni,hogy nem fogom őket beleírni.

Elvileg senkinek semmi köze hozzá.Könnyebben találsz munkát,ha nem írod bele.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 9. 16:33
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem írtam bele. Hívnak is a fejvadászok olyan lehetetlen interjúkra, hogy az ország túlsó felébe, mert ennyi pénzért megéri ingázni. Na, ja, csak éppen ki megy el a gyerekekért az oviba, bölcsibe? Itt a környéken meg semmi állás nincs is sajnos.

Az interjún az első kérdés úgyis az, hogy miért hagyta ott az előző munkahelyét. És akkor kénytelen leszek megmondani, hogy elmentem szülni, aztán nem vettek vissza.

2012. máj. 9. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!