Mikor vettétek meg a babának a babakocsit? 17-18 hetesen nem korai még?
gondolom van rá hordozó is nem? amugy szuper a kocsi.
ha akarod már megveheted erre nincs törvény mikor KELL megvenni.
Mózeskosár van még hozzá.
Rendben akkor szerintem hamarosan megveszem :)
Tökéletes fiúnak is.Amúgy én 12 hetes voltam, amikor a kedvenc babakocsimat amit kinéztem megkaptuk ajándékba.Így nem volt már gond a megvételével:-))
Vedd meg nyugodtan.
Én 32 hetes voltam, amikor a babakocsit megvettem.
De minden egyebet is (kiságyat, pelenkázót, fürdetőt, piperecuccokat, stb) is akkor vettem meg.
Ennek több oka volt:
1. ekkor még javában dolgoztam és munka és háztartás mellett terhesen örültem, ha nem kell különösebben vásárolnom,
2. a második trimeszterben volt egy komplikáció, ami miatt inkább halasztottam a készülődést, bár ez volt a legkisebb indok,
3. elég kicsi a lakás, amit a 30. héten újítottunk fel (festés, padlócsere, új bútorok), így nem akartuk a becsomagolt babacuccokat idő előtt kerülgetni,
4. kivárással vásároltam. Már a terhesség eleje óta havonta x összeget raktam félre a bankszámlámon a kelengyére, hogy egyben legyen, közben neten nézegettem az üzletek kínálatát és az árak változását, az én elképzeléseim is rengeteget változtak néha egyik hétről a másikra. Ennek köszönhetően a kiválasztott babakocsit fele annyiért tudtam megvenni őszi akcióban, mint mondjuk amennyiért nyáron láttam.
5. a vásárlás is egyszerűbb volt így, ugyanis konkrét helyekre indultunk konkrét dolgokért a listám alapján, néhány óra alatt két kocsi fordulóval megvettünk mindent, nem kellett külön-külön menni napokon keresztül. Ez nálam nagy előny, mert mind írtam a munka miatt nem volt rá időm és egyébként sem szeretek vásárolni.
De ez az én hozzáállásom. Ha te biztos vagy abban, hogy ez a babakocsi az álmod, ez a lehető legjobb ár neked és a következő négy hónapban egyszer sem fogsz a fejedhez csapni, hogy miért is ezt vetted ennyiért, amikor is lehet, hogy egy másik jobb vásár lett volna, akkor vedd meg bátran most.
Köszönöm a válaszokat! :)
Igazából azért akarom most megvenni ezt a babakocsit, mert egész jó árban találtam a neten (vadi új, igaz nem bolti de így 35 ezer Ft-val kevesebb) és nem igazán gyakori ez a kocsi így nem tudom, hogy mondjuk fogok-e találni 3-4 hónap múlva ilyet. Amúgy én is úgy tervezem, hogy a többi dolgot a 30. hét után szerzem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!