Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik használtan vettetek...

Akik használtan vettetek babakocsit, meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés

Most filózok egy új, lengyel és egy használt peg perego között....igazából nem vettem még semmit használtan, és hallottam, hogy vannak akik rosszul járnak, mert megveszik használtan, aztán vehetnek újat,de vannak olyanok is, akiknek nagyon bejött...

Meg ugye a legjobbat szeretnénk a picinek, de lehet elég jó áron tudnánk hozzájutni a használthoz....

2010. szept. 9. 11:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A hasznalt cuccokban mindig benne van a kockazat. Egy babakocsit nagyon el lehet hasznalni. Mindenkeppen kerdezd meg, hogy mennyi ideig hasznaltak az egyes kiegeszitoket, mit adnak hozza es nincs el valahol tores vagy szakadas rajta.
2010. szept. 9. 11:49
 2/14 anonim ***** válasza:

Én mindent használtan vettem!

Babakocsi, kiságy, utazóágy, szekrény, babaruha.

Soha nem fáztam rá, gyönyörű holmikat kaptam meg fillérekért! Ha meg személyesen veszed meg, akkor meg látod is, hogy milyen az a kocsi.

Én a használtra szavazok :)

2010. szept. 9. 11:55
 3/14 A kérdező kommentje:
igen, el lehet menni megnézni, nem licitálós oldalon találtam.
2010. szept. 9. 11:57
 4/14 anonim ***** válasza:
Nagyon jó dolgokat lehet használtan kifogni!Ha eltudsz menni megnézni ,akkor jó ,mert nincs vásárlási kötelleség!
2010. szept. 9. 12:00
 5/14 anonim ***** válasza:

használtan sokkal olcsóbb a babakocsi, mint újonnan. mi is így vettünk, nekem pozitív tapasztalatom van, de nagyon körültekintő voltam.

tanácsolom, hogy tegyél fel annyi kérdést a termékkel kapcsolatban amennyit csak tudsz, van-e sérülése, garanciális-e még, van-e hozzá babahordozó, mi tartozik pontosan az árba. (pl. teszvesz-en vaterán sokan úgy hirdetik, hogy 3 vagy 4 funkciós babakocsi, közben egy sima mezei 2 funkciós kocsit árulnak, ezeknél külön kérdezz rá, hogy van-e hozzá babahordozó vagy mózes, mert sokan nincsenek vele tisztában, hogy ezek jelentik a 3 ill. 4 funkciót)

ha nem elég képet raktak fel, kérj több képet a termékről.

kösd ki előre, hogy a vásárlás előtt (de aukció leütése után) még ragaszkodsz hozzá, hogy személyesen is megtekinthesd a babakocsit és kipróbálhasd.

ezek főleg aukciós oldalakon történő vásárlásra érvényesek, de természetesen másfajta használt vásárlásnál is érdemes ezeket betartani.

2010. szept. 9. 12:01
 6/14 anonim ***** válasza:

Én is használtan vettem a kocsit, de én mentem érte. Így nem volt zsákbamacska. De: az eladó annyira jól leírta, hogy nem csalódtam! Egy külön mózes-, külön sportrészes babakocsit vettem, a sportrész még ki se volt bontva a zacskójából, én téptem fel itthon... Szóval féláron kaptam egy szinte új, tökéletes kocsit, aminek a mózeskosarát is csupán néhányszor használták, ebben tették ki aludni a babát a teraszra...

Ha aukciós oldalon keresel kocsit, kérdezz az eladótól, a legtöbbjük szívesen válaszok és korrekt!

2010. szept. 9. 12:01
 7/14 anonim ***** válasza:
ja most látom a kommmentedben, hogy nem aukciós oldalról vennél, akkor meg főleg érdemes így vásárolni!
2010. szept. 9. 12:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én jól jártam a babakocsival,használt babaholmit áruló boltba vettem és az előző tulaj 10 hónapot használta,megérte megvennünk.
2010. szept. 9. 12:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi bababoltban vettünk, kiállított darab volt így jóval az eredeti ára alatt kaptuk meg. Semmi hibája nem volt,poros volt a kereke!
2010. szept. 9. 12:12
 10/14 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. szept. 9. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!