Normális vagyok, hogy vettünk egy babakocsit használtan,8. 000-ért, és most rájöttem hogy ujat akarok?
8.000ft ért vettük,mert egyrészt nagyon tetszett,másrészt semmi baja még kopás sincs rajta, és ezek most ujonan 40ért mennek.
De nincs hozzá lábzsák, és nem leszedhető a huzata,szóval kisem tudom takaritani. összevan varrva teljesen vele.
arra gondoltam megprobálom eladni 25 ért, ha elmegy akkor veszek egy ilyet. [link]
mit gondoltok? elkellene adnom?
véleményeket szeretném
25ezerért használtan nem fogják megvenni. Én nyertem egy babakocsit, ami üzletben 65ezer, 40ezerért nem kell senkinek, már 1hónapja hírdetem.
Én 6500ft-ért vettem vaterán babakocsit, inkább azt használom, mert jobban tetszik és fiúsabb is.
Normális,én most passzoltam el külföldre egy chicco trio for met és lecseréltem Neonato multsiport 2009-re mert az jobban tetszett...ez nem normális:D
Sztem elpasszolhatod 20-25ért,valaki biztos megfogja venni,ha nem akkor sincs gáz,ha van pénzed újra,vagy hát nem is tudom,baráti körben esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!