Akik használtan vettetek babakocsit, meg vagytok vele elégedve?
Figyelt kérdés
Most filózok egy új, lengyel és egy használt peg perego között....igazából nem vettem még semmit használtan, és hallottam, hogy vannak akik rosszul járnak, mert megveszik használtan, aztán vehetnek újat,de vannak olyanok is, akiknek nagyon bejött...
Meg ugye a legjobbat szeretnénk a picinek, de lehet elég jó áron tudnánk hozzájutni a használthoz....
2010. szept. 9. 11:44
11/14 anonim válasza:
Szia! Én használt Peg Peregot vettem! Egyetlen percig sem bántam meg :)
12/14 A kérdező kommentje:
kösziiii:)és mennyire volt használt?mennyi ideig tudtad kihasználni?
2010. szept. 9. 13:47
13/14 anonim válasza:
Én a neten vettem használtan. Eddig nem bántam meg, csak most okoz problémát, hogy kisebbet szeretnék venni és van egy két szépséghibája, gondolom emiatt nem tudom eladni, hiába árulom a neten jó áron.
14/14 anonim válasza:
Nagyon sokan nem használják a babakocsit mint pl mi sem,mert többnyire kendőt vagy kengurut használunk és a babakocsi csak porosodik a pincében, igy nagyon jó állapotban van ez is. És mégis használtnak tekinthető.
Én biztos hogy utána kérdeznék még itt GYK-n hogy kinek mi a véleménye a kocsiról,tapasztalatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!