Anyukák, akiknek műkörmük, zselés erősítésük van:
hány mm-es a körmötök?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon sokáig volt műkörmöm, de mikor terhes lettem leszedettem, már 9 hónapos a lányom és a terhesség megszűnésével a körmeim szépsége is megszűnt. Nagyon csúnyán törik, leválik, beszakad és papír vékony.
Vissza fogom rakatni a műkörmöt, de nem tudom hány mm-rel lehet akadály nélkül gondozni a picit. Nekem mindig 5-7 mm-ek voltak (az a rész ami túl nő az ujj hegyen).
Nem szeretnék hegyeset, nálam a mandula a favorit.
2012. máj. 3. 09:46
1/8 anonim válasza:
Ha a pici születése óta tövig van vágva, akkor mindenképp egy kisebb méretűvel próbálkozz. Szépen lassan úgyis hozzászoksz. :) De miért vetetted le a körmöd terhesen? Nekem az első babámmal végig megvolt a körmöm, úgy is szültem, igaz, akkor még porcelán volt és nekem szögletes (csak az áll jól). Ha úgy éreztem, hogy zavar, visszareszeltem. Már zselés van és a második babámat várom, most sem tervezem levetetni. A saját körmöm nagyon gyenge. Mivel gépelek egész nap, nem is tudom túl nagyra megnöveszteni, mert akkor már zavar, de ha úgy érzem, lereszelem.
2012. máj. 3. 09:51
2/8 A kérdező kommentje:
Pletykás volt a régi műkörmösöm és nem akartam hozzá nagy hassal járni. Tömören ennyi, de ez nagyon hosszú történet.
2012. máj. 3. 09:55
3/8 anonim válasza:
Nekem is évek óta van műkörmöm, de terhesen levetettem. Csak azért mert annyira vastagok és csúnyák lettek az ujjaim, hogy nem állt jól. Aztán megszületett a fiam, elmúlt a vizesség, és úgy 6 hónapos korában visszatetettem. Nekem is kb 5-7 mm volt akkor, előtte mindig hosszabb :) Nem okozott semmi gondot, sosem karmoltam meg vele a gyereket. Most már lassan 3 éves lesz, és a körmöm is van 1 cm mint a régi, gyermek nélküli időkben :) Az enyém is zselés, kocka forma.
2012. máj. 3. 10:12
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem gyerek előtt 1-1,5cm-es körmeim voltak,zselé és kocka alakú.
Terhesség alatt mindig váltogattam,hol volt hol nem, de a vége fel e én tudatosan tetettem hosszabbat mert tudtam hogy jó db-ig nem lehet majd:)
Most 6 hónapos a fiam és én is most rakattam ismét, viszont ami nekem kényelmes és a babámnak is az a fél cm és maradt a kocka, csak már picit lereszeljük a 2 sarkot hogy nehogy megkarmoljam vele.
Nekem is sokkal kényelmesebb így nagyobb a komfort érzetem,mert ahogy elapadt a tejem nemrég nagyon csúnyák lettek a körmeim...papírvékony és töredezik.
2012. máj. 3. 10:17
5/8 anonim válasza:
Az enyém 13-15 mm,kocka formájú zselés műkörmöm van.Soha semmi gondom nem volt vele(most sincs).2 gyerekes+19hkm
2012. máj. 3. 10:26
6/8 anonim válasza:
Pontos méretet nem tudok, de francia, kocka alakú, és akkor szoktam menni töltetni/reszeltetni, amikor kezd túllógni az ujjamon. Szintén papírvékony, gyenge a saját. Még nincs babám, de csecsemőosztályon dolgozom, ott nem szokott gondot jelenteni, még soha nem karmoltam meg senkit, így nem is tervezem leszedetni :)
2012. máj. 3. 11:20
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. máj. 3. 12:36
8/8 anonim válasza:
Én kicsi korom óta rágtam,de tavaly nyár óta zselés körmeim vannak.
Nem vállalta el még a műkörmös se annyira le volt rágva tövig.Aztán ajánlottak egy körmöst felhívtam s elválalt.Azóta hozzá járok.
Mindig kicsi körmöket kérek,mert engem szó szerint idegesít,ha már nő.Most 1 hete töltettem,de már megint érzem,hogy hosszabb.Mivel itthon vagyok és 4 gyerekem van,háztartást vezetek stb... nem bírnék hosszú körmökkel lenni.Ráadásul nekem mindig beakad,ha már hosszabb a mérete.
Ezt 5500 ft-ért csinálja a körmös.
Annyira megtetszett a szakma,hogy én is belevágnék,de sajnos 500 000 ft az indulással tanfolyammal mindennel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!