Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lanyok en szeretnek egy nagy...

Lanyok en szeretnek egy nagy csaladot ami minimum 6gyerekbol allna. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 14:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Úgy látom, sokan szeretnének nagy családot, de a legtöbben nem engedhetik meg maguknak. Nekünk 1 van, és még 2-t szeretnénk - ha a szeretésen múlna, jöhetne több is, ennyi fér bele anyagilag. Ezt persze úgy, hogy nem szükséges minden családtagnak androidos csilivilifon, elég az egész családnak egy autó, turkálóban ugyanolyan jó ruhákat lehet kapni, mint a plázában, stb. A társadalom jelentős részének sokkal inkább az igényszintjével van baj, mintsem az anyagi helyzetével.
2012. ápr. 24. 18:37
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha megtehetném akkor sem vállalnék 6 gyereket.

Egyszerűen az én türelmem sajnos biztos nem bírná. Én max 3-nál megállnék.

2012. ápr. 24. 18:59
 23/23 anonim ***** válasza:
Én pasiként mondom,maximum 2-t majd sokára,előbb az anyagiak,karrier és aztán jöhet a család.Mert ugye ahhoz PÉNZ PÉNZ PÉNZ és PÉNZ is kell,hogy igényszintemnek megfelelő életet éljek.
2012. máj. 24. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!