Nem az anyagiak miatt, hanem mert nem érzem magam képesnek energetikailag 6 gyerekre.
Szeretnék boldog, kiegyensúlyozott anyuka lenni. Magamat ismerve, nekem ez 6 gyerekkel nem menne!
2012. ápr. 24. 15:18
12/23 anonim válasza:
6 gyerek?És miből neveltek fel ennyi gyereket?Itt mindenki férje százezreket keres???Miből fognak majd fősulira járni?Hogyan segítesz nekik elindulni az éltbe?Vagy Te csak megszülöd a többit meg oldja meg magának?
2012. ápr. 24. 15:18
13/23 anonim válasza:
Utolsó, szerintem ez egy teoretikus kérdés volt...
2012. ápr. 24. 15:20
14/23 anonim válasza:
Én is egyetértek a 15:18-as válaszolóval. Én is szülnék, ha anyagilag megtehetném, és tudnám, hogy majd az életben rendesen el tudom indítani. Most 2 van, de gondolkozunk, hogy be merjük e vállalni a 3.-at.
2012. ápr. 24. 15:24
15/23 anonim válasza:
Azt értem de van itt olyan a 6. gyerekével lett terhes meg olyan is 3-4 gyereket akar.A kérdéseim rájuk is vonatkoznak.
Én a második gyereket nem merem bevállalni a kérdéseimben feltett okok miatt.Pedig nem élünk olyan rosszul
2012. ápr. 24. 15:25
16/23 A kérdező kommentje:
elegjol kezesek nettoba 380ezer es 400ezer kozt
termeszetesen torodnek en is a gyerekekkel es egyut nevelnenk fel oket
2012. ápr. 24. 15:28
17/23 anonim válasza:
15:18as tudod mi a baj,az emberek hozzáállása,ha az ember akar valamit el tudja érni,van lehetőség rengeteg,meg kell keresni,és akkor bevállalhatja a 6 gyereket,nem leszólni kell aki bevállal többet,nyílván el tudja tartani,nem siránkozni kell,panaszkodni,és pesszimistán a jövőbe tekinteni,hanem ha akarsz valamit azt el kell érni és el lehet,ha neked jó ahogy most van akkor élj tovább,de aki többet akar azt nem leszólni kell,mert nyílván tudja mit vállal és van mire vállalni
2012. ápr. 24. 15:29
18/23 anonim válasza:
hát én nem szeretnék 6 gyereket, nekem a 3 is soknak tűnik. Szóval maradok 2-nél, ennyit tudok türelemmel, tisztességgel felnevelni. De neked hajrá! :)
2012. ápr. 24. 15:35
19/23 anonim válasza:
Mi négynél megálltunk.
Iszonyat sokba vannak,ahogy nőnek.Egyre nagyobb az igény.
Mivel csak a férjem dolgozik,így már nem férne bele egy 5.Én 15 éve gyesen vagyok.A legnagyobb 14,5 éves a legkisebb 2.
Még kilátás sincs,hogy el tudnék menni dolgozni.És persze már a 3 szobás lakás is kicsi.Szép dolog a nagycsalád,de pénz is kell hozzá.
4 gyerkőc anyukája
2012. ápr. 24. 15:44
20/23 anonim válasza:
Most olvasom csak,hogy milyen szuper fizetésed van.
Ebbe belefér 6 gyerek.De ha lejár a gyes visszavesznek vajon ennyiért?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!