Hát, ha hatot nem is, de egy hármat bevállalnék. :) De ez nem hiszem, hogy összejön, legalábbis mostanában biztos nem, mert már van egy 5 hónapos kisfiam, de sajnos egyedül nevelem. Az apuka egyáltalán nem kíváncsi a fiára. :/
Ha találnék majd egyszer egy rendes párt biztos lenne még gyerekem, de most még furcsa elképzelni, hogy tudjak még egy gyereket ennyire imádni mint a fiamat. Persze, biztos úgy lenne, csak nem tudom még elképzelni.
2012. ápr. 24. 14:48
2/23 anonim válasza:
Én is ugyanezt terveztem, 6 gyereket . Ebből már 5 megszületett , tegnap teszteletem pozitívot , ha minden oké , akkor ő is meg fog születni az év végén. Viszont biztos , hogy ő lesz az utolsó , mert már lassan kifutok a "biztonságos korból". Meg úgy érzem , hogy már itt a határ, ennél többször már nem szeretnék szülni.
2012. ápr. 24. 14:50
3/23 anonim válasza:
Szeretni én is szeretnék. :) Mi négyet tervezünk, ennyi az, ami anyagilag még belefér, nem akarunk nagy lábon élni, csak amúgy szerényen. Ha az anyagiak lehetővé tennék, szívesen vállalnánk több gyereket is, de hát a négy is jó, örülök, hogy egyáltalán ennyit lehetőségünk van vállalni (még csak tervezni). :)
2012. ápr. 24. 14:50
4/23 anonim válasza:
hány éves vagy?
van már gyereked?
2012. ápr. 24. 14:51
5/23 anonim válasza:
Szia! Nekünk egy 1 éves kisfiunk van és még szeretnénk 3at :)
2012. ápr. 24. 15:00
6/23 anonim válasza:
Komolyan nem értem miért fogy a magyar..... Ezen az oldalon mindenki 2-6 gyereket nevel vagy akar :-))
Amúgy én nem. Nekünk 2-3 lesz.
2012. ápr. 24. 15:04
7/23 anonim válasza:
Utolsó, ez az, hogy a legtöbb csak akar. Nekem egy van és nem hinném, hogy lesz több, hiába akarnék még.
(első választ is én írtam.)
2012. ápr. 24. 15:05
8/23 anonim válasza:
6ot nem, de 3at igen. Jelenleg még 1 babánk van, de az anyagi helyzet miatt lehet, hogy 2nél megállunk.
Pedig milyen jó is lenne 3...:)
2012. ápr. 24. 15:13
9/23 anonim válasza:
mi is minimum 4-et szeretnénk, eddig kettö van, ha 5 vagy 6 lesz az is szuper, bevállaljuk!
2012. ápr. 24. 15:14
10/23 anonim válasza:
Kettő van, még egyet szeretnék, de nem hiszem, hogy lesz. Bár a férjem hajlik rá, de már lassan a meglévőket sem tudjuk eltartani. Még egy-két ilyen különadót kitalálnak, és komolyan mehetünk a híd alá...elkeserítő az ország. Eddig pont kijöttünk a pénzből, félrerakni már nem tudom mióta nem tudunk,de ez már komolyan katasztrófa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!