Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is csíkosak lettetek?

Ti is csíkosak lettetek?

Figyelt kérdés

Igen/nem?

Mennyi idősek vagytok?

Hol lett csík?

Sötét vörös vagy világos?

Kezdem én :)

Igen, lettek.

18 éves vagyok.

Derekamon , mellemen, hasamon, combomon.

És sajnos csúnya sötét csíkok :(

Nem értem miért, volt amikor 2honap alatt nőttem 10centit, azt meg bírta a bőröm :/

2012. ápr. 24. 14:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Na valami hasonló... de ugye ha kijön a baba, a bőr szottyadt lesz(van pocakom alapból:) és akkor még sötétebb, csúnya lesz.

[link]

2012. ápr. 24. 15:48
 12/22 A kérdező kommentje:

Amúgy ha beírom google-be hogy terhességi csík akkor alig ad ki valami, de ha angolul írom be, hogy pregnancy striae nagyon sokat, és durvákat ad ki.

(Akinek bírja a gyomra csak az nézze meg:)

2012. ápr. 24. 15:54
 13/22 anonim ***** válasza:
Még mindig a 22L vagyok,igen ilyen volt a hasamon,csak sűrűbben,és az utolsó 4 hétben jött elő,és eltűnt a nagyrésze, a maradék már csak halvány,szóval ne aggódj,tornázz,legyen feszes majd a has :)
2012. ápr. 24. 16:16
 14/22 A kérdező kommentje:

Akkor nem adom fel :)

Hát majd tornázni kell rendesen, mert alapból van rajtam plusz, meg még most is szedtem fel, de küzdeni fogok, mert még soha életemben nem éreztem jól magam a bőrömben :))

2012. ápr. 24. 16:19
 15/22 anonim ***** válasza:

Igen.

30 éves vagyok, akkor 27 voltam

Világosak, a mellemen.

Most 28 hetes terhes vagyok és eddig nem szedtem össze újabbakat.

2012. ápr. 24. 16:35
 16/22 anonim ***** válasza:
2 terhesség szinte egymás után (11hó a korkülönbség a gyerekek között) egyetlen egy csikom se lett. (30 és 31 éves voltam).
2012. ápr. 24. 17:56
 17/22 anonim ***** válasza:

Nincsen csíkom.

28 éves vagyok, 25 évesen szültem.

2012. ápr. 24. 19:02
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem a szülés utáni napon jöttek vörös csíkok a combom-csípőm tájékára. Nem is értem... A terhesség alatt semmi, tök boldog is voltam, főleg, mert 28 kg-t híztam. :) De mostanra azok is elhalványodtak, szinte nem is látszanak, csak pár centi közelről. Úgyhogy nem panaszkodom. 33 éves vagyok, a kisfiam 18 hónapos (pont ma) :)

Na de a húgom! 22 éves volt amikor szült, előtte sovány volt, 45-46 kg. A terhességgel hízott 18 kg. Az utolsó héten úgy szétrepedt a hasán a bőr, hogy szabályosan vérzett, sebes lett! Ha nem látom a szememmel, el sem hiszem, hogy ilyen létezik! A combján is lettek vörös striák. De a szülés után kb egy évvel, már szinte alig látszott, a hasán is szépen elhalványodott. Amikor szépen lebarnul (szoliba járós fajta csajszi:)), nem is látszanak a csíkok, csak nagyon közelről. Kicsit megnyúlt a bőre is, de az is olyan, mintha lenne egy ici-pici pocakja, mert egyébként tök lapos a hasa. Ő simán felvesz bikinit és egyáltalán nem csúnya benne.

Szóval ne aggódj, azért biztosan halványodnak majd a csíkjaid. Addig is hordhatsz egyrészes fürdőruhát, vagy azt a fajtát ami olyan mint a bikini, csak hasrésznél takar (talán az a trikini?). Ma már olyan csini darabok vannak!

Én is eljártam a babámmal babaúszásra 4 hónapos korától, pedig akkor még egy bálna voltam.:) Vettem egy egyrészest és kész!

2012. ápr. 26. 13:51
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekem csak a combom lett csíkos, és a szülés másnapján. :(

Csúnya, vörös csíkok voltak, de már szépen eltűntek szerencsére.

A pocakomat kentük végig, nem is repedt ki.

24 voltam, amikor szültem.

2012. ápr. 26. 13:54
 20/22 Sókristály ***** válasza:

Szerencsés vagyok, én megúsztam a csíkokat, pedig 5-ször szültem. Az elsőt 23 évesen, az utolsót 40 évesen. A mellemtől féltem, mert nagyon sokat nőtt, de mivel annyit nem ment vissza, ott sem lett csík.

Nem tudom, minek köszönhetem a szerencsémet, vékony, fehér bőröm van, nem kentem semmivel, anyukámnak meg a csíkjain is csíkok vannak.

2012. ápr. 26. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!