Öregebbek vagy fiatalabbak lettetek, mióta megvan a gyerkőc?
vannak napok,mikor a 2 éves és az 5hónapos fiaim mellett nem 29nek,hanem 129nek érzem magam.
olyan változó,energikus,viszont punnyadós is lettem.vagyis ha a gyerekkel menni kell,akkor megyünk,de amint alszanak és is elnyúlok
Látom, nemcsak nekem jutott ez eszembe. Nekem csak egy csajszi van, másfél éve :)
Fiatalabb lettem, mert rugalmasabb, elnézőbb, lazább, mióta ő is van. Az idegrendszerem néha nem bírja, állati türelmetlen típus vagyok, pedig igyekszem.
Per pill dédanyám vagyok, 7hét, és szülök, mellé 16hónapos dacockodó gyerek...
Nyáron 12évesnek is beillettem volna, mikor játszóztunk... Most tyhűűű. Rettentő türelmetlen vagyok, akár egy vénasszony.
Nekem 2 gyerekem van (majdnem 11 éves és 20 hónapos), papíron 39 éves leszek 1 hónap múlva, de 30 nál többnek nem érzem magam.
Mindenki szerint fiatalabbnak néztem/nézek ki a koromnál és belül is így éreztem/érzem.
Én eddig is gyerek voltam, de mióta gyerekeim vannak, még gyerekebb lettem, csak most felelősséggel :) :)
Pedig nem vagyok csitri, 31 éves vagyok.
Gyerekek előtt a bulizásban éltem ki magamat, most meg a játszótéren :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!