Öregebbek vagy fiatalabbak lettetek, mióta megvan a gyerkőc?
Fiatalabbnak nem erzem magam, inkabb oregebbnek. En 27 eves vagyok es 2 gyermekunk van, nagyon pici korkulonbseggel vallaltuk oket (14 honap).
Nem sokaig volt tervben az elso baba erkezese sem, hala Istennek hamar osszejott a baba, a terhesseg is elropult. Azert erzem magam oregebbnek, mert nagyon sokat valtoztam, komolyodtam, amiota Anya vagyok. Elotte mi elegge bohem eletet eltunk, nem igazan voltam gondterhelt soha, nem engedtuk meg magunknak az idegeskedest sem munka, sem anyagiak, sem semmi miatt. Ha valami bajunk volt, akkor kirugtunk a hambol.
Nyilvanvalo, hogy ez mar nem mehet gyerek mellett, elotte magunk miatt sohasem aggodtunk, mindig ugy voltunk vele, hogy valami ugyis lesz, ez a mentalitas nem mukodhet mar, igy gyakrabban huzzuk ossze a szemoldokunket, aggodunk, sot, hajlamos vagyok a pesszimizmusra es a ketsegbeesesre is idonkent.
Emiatt lelkiekben sokat oregedtunk a ferjemmel, de hivhatjuk ugy is, hogy felnottunk, komolyodtunk, felelosseggel vagyunk a csalad irant.
Es igen, fizikailag is sokat oregedtunk, 2 ev alatt en kb 10et. A testem mint lanykoromban, fodraszhoz is jarok, oltozkodom is, de ezek egyutt sem javitanak sokan az arcomon, ami sapadt, gyurott annak koszonhetoen, hogy 2 eve folyamatosan ejszakazom, nah meg sovanyabb is lettem es ez is oregebbe "varazsol".
Én öregebb.
Sokkal.
Problémás terhességem volt,pedig fiatalon és életerősen és egészségesn vállaltam babát.
A terhességem alatt annyiszor voltam beteg,mint egész addigi életemben sem! Még szalmonellás is lettem...nem is értem,hogy hogyan ésmiért pont terhesen!?
Azóta meg a mindennapok gyötörnek meg,túl vagyunk két költözésen is,ami gyermekkel különösen nehéz,és hát nagyon sok energiámat fordítoma lányomra,és már ki tudja miből de még a háztartrásra is jut némi erő....
Talán mindezek miatt,de én úgy érzem több évet öregedtem. :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!