Anyukák, hogy tudtátok megtenni azt a lépést, hogy elhagyjátok a párotokat?
Figyelt kérdés
Megint és sokadjára átvert, újabb nő ügy derült ki, bár történni valószínűleg nem történt semmi. Csak épp betelt a pohár, este megmondtam, hogy legyen vége. Van egy 20 hós fiunk. Mindezek ellenére azt érzem, nem vagyok képes elmenni. Megteszem, mert átmegyek anyumhoz (szomszédban lakik) de ti hogy tudtatok ezen az érzésen felülkerekedni? Én nem tudok. Nem tudom, hogy szeretem e még vagy sem, de ott a gyerek is akinek nem pont ilyen családod képzeltem el. Egyáltalán hogyan fogja viselni ? Miből tartsam el? Hol lakjunk? Rengeteg kétely és kérdés van bennem a hihetetlenül nagy csalódottság mellett. Édesanyám egyedül lakik egy kis házban, 50 ezerből nyomorog havonta. Én is csak gyest és cspt kapok, egyetemre járok levelezőn, most lesz a vizsgaidőszakom. Hogy lehet így megélni? Szeptemberben megy bölcsibe, keresem a munkát, de semmit sem találok. Mit tegyek, mit tehetek?2012. ápr. 24. 10:01
11/13 anonim válasza:
Első vagyok. Nem igaz, hogy gyerekkel nehéz társat meg munkát találni!!! Nekem pont úgy lett munkám, hogy direkte kismamát kerestek néhány órás állásba, majd teljes állású lettem, mikor a gyerek bölcsis lett! A másik meg, hogy társat is simán találtam. Az új társadat nem csak egy ember fogja viszont szeretni, hanem rögtön kettő:))) Ne írd le magad, hogy elvált, egyedülálló anya leszel és anyudnál fogsz lakni! A saját életedet kell élned, nem kiszolgáltatottként lenni a férjed mellett. Az enyém is fent volt sexrandis oldalakon és a szemembe hazudott. Meg persze csak beszélgettek.... ja... Ócska duma. Mikor elhagytam az első dolog az volt, hogy a haverjai fizettek neki egy prostit, hogy vígasztalódjon. Hurrá!!! :DDD Menekülj ebből a kapcsolatból!
12/13 anonim válasza:
Az ilyen ember szégyelje magát,akinek ott a 20 hónapos gyönyörű kisfia,felesége és ő más oldalán keresi a boldogságot.Főleg,hogy lebukott a szexpartner-nél is.
Ne keseredj el,szedd össze magad mégha nehéz is!
4 gyerkőc anyukája
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megtettem, léptem. Most rossz, nagyon de nagyon :(
2012. ápr. 24. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!