Eszetekbe jutott már, hogy "megvicceljétek" párotokat azzal, hogy "elfolyt a magzatvíz"?
Múltkor mikor zuhanyoztam, majdnem megcsináltam, annyira kíváncsi lettem volna milyen képet vág:)De aztán mégsem akartam ezzel viccelni...
Nektek eszetekbe jutott már ez??:)
39 hetes vagyok amúgy:)
jaj tudom, hogy nem vicc....ezért nem csináltam meg:)
de néha szoktuk egymást húzni, jókat nevetünk, és átvillant a fejemen mi lenne ha....:)
Hát igen, ezzel jobb nem viccelődni, mert aztán amikor tényleg elfolyik, már nem vesz komolyan.
Nekem csak annyi van mostanában, hogy akárhányszor nyögök vagy sóhajtok egyet, már kérdezi a férjem, hogy vagyok. Vagy éjjel, ha ülök az ágy szélén, mert nem tudok aludni, akkor is kérdezi, hogy na megyünk szülni?
Én is 39 hetes vagyok, 2. baba.
Elsőnél viszont tudtam, hogy lassan szülni fogok, és elküldtem aludni, mert még 3-kor ébren volt, én úgy sejtettem, hogy reggel indulni kell majd (nyákdugó, fájások, ilyesmi...) Gondoltam, a nagy nap előtt aludjon egy kicsit, szerencsére igazam lett, tényleg mentünk szülni :)
amúgy én is azért gondoltam, hogy megcsinálom, mert gyis komolyan venne legközelebb is, és csak egy jót nevetnénk:)
fordított esetben ő már tuti megcsinálta volna velem:D
hát az biztos, hogy vérmérséklet kérdése....:)
huuuu:)
hát az mondjuk neked elég idegtépő lehetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!