Eszetekbe jutott már, hogy "megvicceljétek" párotokat azzal, hogy "elfolyt a magzatvíz"?
Múltkor mikor zuhanyoztam, majdnem megcsináltam, annyira kíváncsi lettem volna milyen képet vág:)De aztán mégsem akartam ezzel viccelni...
Nektek eszetekbe jutott már ez??:)
39 hetes vagyok amúgy:)
Akkor csak en vagyok "gyagyas"? :-)
34.hettöl feküdnöm kell, majdnem megszültem.
Multheten probaltam anyat hivni kb. 20ara vette fel, mondom, meg van az unokad, szegeny majdnem rosszul lett, de vegül nevettünk egy jot! Azota nala a telefon! :-)
Ferjemet is hivom, kerdezte, jöjjön? mondom, minek? nem szülsz? ja, nem? Ekkor kaptam "verszemet" :-))) Valamelyik nap hivtam, mizu? mehetünk? hova? szülni... ! Ööö, akkor most menjek haza? jo lenne, ha nem akarod,hogy itthon szüljek. Akkor jo, megyek. Na itt hagytam abba, vele is jot nevettünk, de megigertem, legközelebb csak komolybol hivom :-))))
Am, ö is megkerdezi minden ejjel, ha pisilni indulok, hogy hova megyek?! Multkor mar kint voltam, mire eszrevette, hogy nem vagyok mellette, akkorat kialtott -anya,hol vagy?- ugy megijedtem, majd leestem a wc-röl :-))))))) föleg, hogy a wc-zuhany a szoba mellett van :-)
36+4h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!