Anyukák, hogy tudtátok megtenni azt a lépést, hogy
elhagyjátok a párotokat?
Figyelt kérdés
Megint és sokadjára átvert, újabb nő ügy derült ki, bár történni valószínűleg nem történt semmi. Csak épp betelt a pohár, este megmondtam, hogy legyen vége. Van egy 20 hós fiunk. Mindezek ellenére azt érzem, nem vagyok képes elmenni. Megteszem, mert átmegyek anyumhoz (szomszédban lakik) de ti hogy tudtatok ezen az érzésen felülkerekedni? Én nem tudok. Nem tudom, hogy szeretem e még vagy sem, de ott a gyerek is akinek nem pont ilyen családod képzeltem el. Egyáltalán hogyan fogja viselni ? Miből tartsam el? Hol lakjunk? Rengeteg kétely és kérdés van bennem a hihetetlenül nagy csalódottság mellett. Édesanyám egyedül lakik egy kis házban, 50 ezerből nyomorog havonta. Én is csak gyest és cspt kapok, egyetemre járok levelezőn, most lesz a vizsgaidőszakom. Hogy lehet így megélni? Szeptemberben megy bölcsibe, keresem a munkát, de semmit sem találok. Mit tegyek, mit tehetek?
Ne legyen az szempont, hogy gyerek van és hogy anyagilag függsz tőle, mert ez egyre csak rosszabb lesz. Az elején minden bizonnyal nehéz lesz, de túl fogod élni. Költözz el, ezerrel kezdj el munkát keresni. Egyébként meg apuka köteles gyerektartást fizetni!!!! Add be a válópert. Kérdezd meg az Önkormányzatot, milyen segélyt tudnának átmenetileg adni. Kérdezősködj a családsegítőnél is. Nekem az tette fel az i-re a pontot, mikor szívérgörcsöt kaptam az évek óta tartó stressztől és majdnem ottmaradtam. Azóta elváltam, és a jelenlegi párommal neveljük a kislányomat. Imádják egymást! Végre boldog, harmónikus kapcsolatban élek és igazi család vagyunk!!!
2012. ápr. 24. 10:06
2/13 anonim válasza:
Egyelőre várj ne hamarkodd el a dolgokat. Konkrétan mit értesz megcsalás alatt? Csak beszélgettek, vagy lefeküdtek egymással?
2012. ápr. 24. 10:10
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én csak beszélgetést találtam, de ilyenekről, hogy még lógsz egy puszival oda ahova akarod, reggel megyek 4-re kávézni hozzád és viszek neked lángost (7-re jár dolgozni). Azt mondja, csak beszélgettek, de ez már a nagyon nagyon sokadik volt. Nem becsül, nem tart semmire sem. Hidd el kedves második ez már nagyon nem elhamarkodott döntés. Kb. 2 hónapja az összes létező szexpartner/társkeresőn megtaláltam, a válasz annyi volt h nem akart semmit és csak szórakozott. Előtte egy nővel ismerkedett és nekem férfiként állította be az illetőt.
2012. ápr. 24. 10:13
4/13 anonim válasza:
2. vagyok
Akkor tulajdonképpen csak beszélgettek. Ez még talán nem ok, hogy szakítsatok. Főleg akkor ha figyelembe veszed azokat a bizonytalansági tényezőket amiket a kérdésed második felében írsz. Gyermekkel elég nehéz partnert és munkát találni.
2012. ápr. 24. 10:21
5/13 anonim válasza:
felülkerekedni? megcsalt a párod!!! azt írod "újabb nő ügy"!
atyaúristen! el ne tűrd már, hogy megalázzon, megcsaljon, mi vagy te? nem egy elhasznált zsepi! igenis, hogy ennél legyen több büszkeséged, önbizalmad!
költözz anyukádhoz, neki is jó lesz. neked van gyes+családi plusz a gyerektartás ami nem lesz egy nagy összeg, de azért hárman meglesztek ezekből szeptemberig.
azt írod, hogy a szomszédban laktok. akkor nem egy nagy cucc a látogatás sem, a gyereket se fogja megviselni, hogy apa nem veletek alszik. viszont kicsi még, ez lesz neki a természetes pár hónap múlva!
2012. ápr. 24. 10:25
6/13 anonim válasza:
10-21! te csak beszélgetésnek hívod, ha a párod több szexpartnerkereső oldalon is fent van? És beszélget is másokkal ott? Gondolom, nem az aktuális politikai helyzetről.
Jó, hát én az ilyenfajta beszélgetést sem tolerálnám.
2012. ápr. 24. 10:54
7/13 anonim válasza:
Egyértelműen megcsalt...
2012. ápr. 24. 11:10
8/13 anonim válasza:
Én azért kivárnám, hogy munkát találjak, hogy ne a semmibe kezdjem az életet. Mégha ad gyerektartást is. Ésszel, ne indulattal cselekedj!
Próbál meg újrateremteni az életedet SOS.
Keress munkát, és vállald el, bölcsi és utána léphetsz.
2012. ápr. 24. 12:12
9/13 anonim válasza:
Szerintem is költözz el ,nem lesz egyszerű de ha munkát találsz anyukád tud a gyerkőcre figyelni azzal nem értek egyet aki azt írta ,hogy gyerekkel nehéz párt találni én 3 gyerekkel találtam.Semmi sem lehetetlen.Sok sikert megváltozni nem fog a párod.Tapasztalat!!
2012. ápr. 24. 12:50
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is. Persze én is tudom, hogy nem fog megváltozni, de eddig még reménykedtem benne. A döntésemet meghoztam, de mégis felfoghatatlan számomra, hogy miért kell így viselkedni, és miért mi szívjunk miatta. Azt hiszem minden téren mindent megkapott még akkor is, ha ez fordítva nem volt igaz. Ennek ellenére mégis..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!