Mennyi ideje ismertétek a párotokat, amikor megfogant az első gyermeketek?
2008 szeptemberben ismertem meg,
2009 februárban eljegyzés
2009 július esküvő
2010 októberben fogant meg a babánk
2011 júniusában született meg.
Igaz, nem néhány hónap, de azért elég gyors ez is, nem? :)
Mi 6 éve voltunk együtt, 2 éve voltunk házasok.
Egy olyan párt ismerek, akik gimnazisták voltak mindketten, amikor pár hónap járás után becsúszott a baba, megtartották, összeházasodtak, ennek már több mint tíz éve, azóta született még egy gyerekük, és együtt maradtak. De valljuk be, nem ez a jellemző.
2007. májusában ismerkedtünk meg, októberben terhes voltam az első babóval.
2010. augusztusában született a második, idén júniusra várjuk a harmadikat.
A második babó születése előtt (már pocakosan) házasodtunk polgárilag, csak két tanúval, 6 hetes volt a fiam, amikor a templomi esküvő és a lagzi volt. :-)
Szerintem ez elég gyors tempó, de köszönjük, jól megvagyunk. :-)
2006 ev vegen ismerkedtunk meg, 2007 februartol voltunk parban, majustol eltunk egyutt es szeptemberben dontottunk a gyermekvallalasrol, ossze is hazasodtunk. 2008 marciusban fogant az elso babank es novemberben szuletett.
Azaz a kapcsolatunk bo egy eves volt es majdnem annyi ideje eltunk is egyutt.
Nem becsuszott, tervezett volt 100%-osan.
Jol dontottunk, a kapcsolatunk azota is tokeletes, sok probat kiallt mar, van mar masodik gyermekunk is.
5 eve vagyunk egyutt, de visszagonolva minimum 15 evnek tunik, annyi minden tortent mar velunk.
1997 eleje óta vagyunk együtt, kisfiunk 2007 karácsonyán fogant.
Van egy barátnőm, augusztusban ismerte meg a párját, októberben terhes lett. Azóta már megszületett a 2. babájuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!