Mennyi ideje ismertétek a párotokat, amikor megfogant az első gyermeketek?
Kb. fél éve ismertük egymást, amikor összejöttünk, rá 7 hónapra lettem terhes, vagyis az 1. évfordulónkon már pocakos voltam.
Idén leszünk 7 évesek együtt, nemrég volt 5 éves a nagyobbik fiúnk és 2 a kicsi.
Jelenleg jól megvagyunk, de azért voltak hullámvölgyek.
Én csak azt sajnálom, hogy a gyerekek előtt nem éltünk együtt külön a szülőktől. Hiányzik az fajta a szabadság.
Bár lehet, hogy akkor együtt sem maradtunk volna, mert a gyerekek előtt én nagyon más voltam, teljesen átértékelődött bennem azóta szinte minden. A párom néhány jó tulajdonságát is csak azóta értékelem, mióta apa lett, előtte inkább idegesítőnek tartottam.
Szóval nekünk nagyon jót tettek a gyerekek :)
Mi 2009 júliusában jöttünk össze.
2011 novemberében terhes lettem, tervezett baba volt.
Amúgy addig is jó volt, mert éltünk együtt kettesben 2 évet addig kihasználtunk minden kettesben eltöltött időt. Most még van maradék fél évünk. :)
1998-ban jöttünk össze. 2005-ben volt az esküvőnk. 2008-ban fogant az első gyermek, 2011-ben a második.
Szóval mi eléggé összeszokott páros voltunk már. :)
6 éve ismertük egymást,ebből 5 éve együtt éltünk mikor megszületett a kisfiunk aki most 2,5 éves.Nem házasodtunk össze,az a jövő titka hogy összefogunk e.
A barátnőm és a párja anno 4-5 hónapja ismerte egymást mikor megfogant a baba.Gondolkodtak hogy megtartsák e mert még ők is fiatalok voltak nem csak a kapcsolat.Aztán megtartották,még akkor össze is esküdtek,ennek már vagy 10 éve,és most várják a kistesót,tehát az ő történetük szép:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!