Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen kapta meg első...

Mennyi idősen kapta meg első pótkerekes bicóját gyermeketek és 12 vagy 14 colos volt?

Figyelt kérdés
Tudta-e használni rögtön? Volt aki élből pótkerék nélkül tanította? Én 2,5 évesemnak nézztem a decathlonba a 14"-ost mert magasságba már jó neki. Onnan vettük neki a 12"-os futóbringgát nem egész 1,5 évesen és már úgy is használja hogy meghatja magát és mind a két lábát felrakja és úgy gurul! Ezért gondoltuk hogy előszőr megpróbáljuk pótkerék nélkül tanítgatni hátha sikerül, ha nagyon nem akkor felrakjuk. Volt akinek így tanult meg gyermeke? Mennyi idősen tanult meg nektek bicózni és mekkora biciklin?
2012. jan. 12. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagy lányomnak 16-os az első, pótkerékkel használja, kb. 100 cm volt, amikor vettük neki, előtte csak motorozott.

Futó bicajt meg nem akart, kipróbálta más gyerekét, azt mondta, bringát szeretne.

Pici lányomnak meg Vateráztam egy 10-eset, amit most nem is gyártanak , mert nem akartam, hogy szomorkodjon. Két éves éppen múlt, tekerte, mint az álom. (Persze pótkerékkel)

2012. jan. 12. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:

a lányom 4 évesen egyből rendes biciklin 14" kicsit nagy volt neki és nem volt pótkereke

kb 2 óra alatt megtanult

előtte roller és motor volt

a fiam szintén mert h ö sem akar ha már a nővérének sincsen :-)

(ö is kb 4 évesen tanult meg)

2012. jan. 12. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A fiam 2,5 fél évesen kapta meg az első bicaját.Decathlonos.Neki is van D-s futóbiciklije,de használta vagy 2 szer.Nálunk úgy derült ki,hogy tud bicajozni,hogy elmentünk vásárolni a Decathlonba és ott voltak kipróbálásra bicajok,a fiam felpattant és elkezdte tekerni.Előtte ő is a motorját használta hébe-hóba,a triciklijét egyáltalán nem használta,max ami a bölcsibe volt.Úgyhogy megvettük a biciklit és azóta imádja.És a Decathlonos azért jó,mert olyan spéci váza van,hogy leér a lába a pedálhoz,pedig 14-es.Az Auchanban a 12-esről nem ért le a lába.

2012. jan. 12. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:
12-es biciklije van a 3 évesemnek, azért ezt vettük, mert ugyan a magasságához jó lett volna a nagyobb canga is, de azokat nehezebb hajtani (nehezebben megy a pedál). VIszont ennek fel lehet állítani az ülését, könnyebb tekerni, kb 5 éves koráig biztosan jó lesz.
2012. jan. 12. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!