Muszáj tovább vinnem a nevemet?
Anyukád had kombináljon! Az enyém is kombinál, és mikor elmondom neki nekem milyen nevek tetszenek, neki egyik se tetszik, s ajánl másikat. Én meg elfogadom, és felírom, aztán ha jön a baba úgy is mi fogunk dönteni a párommal.
Ahogy írtad anyukád sem ezt a nevet akarta neked adni, és ha ezt mondod neki, hogy te nem szeretnél úgy járni mint ő biztos engedni fog. Amennyiben azért kedveled a neved, és úgy gondolod a lányodnak második névnek adható, akkor az jó megoldás.
És mivel még csak tervben van a baba, reméljük hogy mihamarabb megfogan, lehet fiú lesz, és akkor lehet máson töprengeni.
Én soha nem akartam a nevem adni a gyermekemnek, az én szüleim is szakítottak a hagyományokkal, és direkt más neveket adtak. Viszont a pároméknál is öröklődik már az elsőszülött fiúknál a keresztnév, és én bármennyire is azt gondoltam, soha nem fogom a fiamnak az apja nevét adni, mégis tiszteletben tartom a párom kívánságát. Így két keresztneve lesz a fiunknak majd biztos. Viszont ha a fiunk megkapja az apja nevét, akkor a lányunk is megkapja másodiknak az enyémet, ami most elég divatos név (Anna) így azt hiszem nem lesz vele gondja.
Sikeres baba fogamzást, és boldog baba várást, és békés névadást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!