Szomszéd elkérte a nevemet, és telefonba tovább adta valakinek. Most ezt mire véljem?
Panellakásba lakunk, és délelőtt én a pincében szereltem a biciklim kerekét. (a pince a földszinten van, a szomszéd lakása mellett nem sokkal)
Csörögtem, zörögtem egy kicsit igaz, de most feljelentett vagy mit csinált?
Pont a meló közepén voltam, épp feszítettem a gumit a helyére, és nem kérdeztem meg hogy minek kell a nevem, csak kimondtam....Mire kimentem, hogy rákérdezzek, már elment a kocsijával...
Eddig rendes Nőnek ismertük meg, (legalábbis látszatra), most nem tudom minek volt szüksége a nevemre.
1. Az egyik ismerősének megbízható kerékpárszerelőre van szüksége.
2. Kitűnő alkalom volt, hogy megtudja ki vagy, hogy később kedveskedő ajánlatot tegyen.
3. Elsietett a neveddel, hogy továbbadja 10 helyre, porszívóügynöknek, hálózatépítőnek stb.
4. A templomba rohant és imába foglalja a neved.
5. A teszkóba ment vesz magának is egy bicajt, hogy együtt kerekezhessetek. Bár a bicaj márkájára volt kíváncsi, Te félreértetted és a saját nevedet mondtad. Szegény asszony, képzeld, most keresgéli a Fisher Pal bicajt, miközben az eladó csak győzködi hogy Neuzert vegyen, mire a nő csak hajtogatja, nekem nem ezt mondták!
:)
Ha ez délelőtt történt és gondolom nem fülsiketítő zajjal, nem sokat tehet.
Azért én megkérdezném tőle udvariasan az ő nevét s azt is, mihez kellett az én nevem. Kérj elnézésést, bár nem tettél semmi rosszat és rendkívülit.
Nem hiszem, hogy egy bicikli szerelés akkora zajjal jár, hogy ezzel zavartad volna.
De írd meg később miért kérdezte, mert kíváncsivá tettél.
esőnek:
4. "imába foglalja a neved"
XD XD XD XD XD XD XD
Am sasolom az ablakbó, hogy mikó jön haza, és amint látom leszaladok, és megkérdem tőle....
Még mindig nincs itthon...
Egyenlőre hagyom a fenébe, majd szól nekem ha valami baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!