Anyukák mit gondoltok erről az esküvői ruciról?
Ő a kiszemeltem,színben is!Narancs és fehér színű lenne minden kiegészítő az egész lagzi témája is!
A ruha minden tekintetben passzol rám,még a színe is engem tükröz!Ilyen vagyok én:)Azért választanám ezt a színt merthogy ez a szín a domináns az esküvő témájában!
Plusz úgy vélem,hogy annak ellenére hogy először megyek férjhez van már 2közös gyermekünk,így semmi tekintetben nem vagyok "ártatlan" !:)Mert ugye a fehér ruha a szűziesség,tisztaság és az ártatlanság jele!
Minden választ köszönöm!
Ha csak az vehetne fel hófehér esküvői ruhát, aki a szűzen,tisztán és az ártatlanul meg férjhez, akkor nekem se szabadott volna fehérben oltár elé állnom...sőt kismillió másik nőnek sem.
De te tudod.
A ruha szép, az a lényeg, és az, hogy érezd magad benne jól és sok-sok boldogságot!
8.vagyok
Nekem 2 hónapos volt a kislányom mikor megtartottuk a polgári esküvőt fehér kosztümben voltam.Ha lesz templomi esküvőnk rendes menyasszonyi ruhát szeretnék,fehéret.
A ruha szabasa jo, tetszik, az en stilusomhoz is kozel all. A szine miatt viszont nem valasztanam, de ez en vagyok. A te eskuvodrol van szo.
Oszinte leszek, mert kerdezted: ez az arnyalat igy tomenyben serinzem koszoruslanynak valo. Nem kell feherben lenni. De ez igy eros szin, talan kombinalnam feherrel.
Viszont miert a gyermekvallalashoz kerult a kerdes?
Minden jot es sok boldogsagot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!