Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is szoktátok a babátokra...

Ti is szoktátok a babátokra azt mondani, hogy töki vagy punás?

Figyelt kérdés

Nekem ezek a szavak nagyon ellenszenvesek, annyira csúnya ha így mondja valaki a gyerekének, miért nem lehet a nevén szólítani.

Kicsit buta embereknek tartom azokat akik a saját gyerekükre ezeket mondják.

Lehet, hogy csak én vagyok egyedül így ezzel,de kíváncsi vagyok mások, hogyan gondolják.

2012. ápr. 4. 08:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
51%
Úgy látom, hogy hiába mennek a zöld kezek, a kérdező annyira pipa, hogy lepontoz mindenkit, csak mert ő nem primitív! :-)
2012. ápr. 4. 16:17
 32/37 porcukormókus ***** válasza:
Én soha nem szoktam pontozni, bevallom még a saját kérdéseimnél sem, de most beszálltam a ringbe! Rém izgi! :))
2012. ápr. 4. 17:01
 33/37 anonim ***** válasza:
64%
Tökösmákos, töki, tökkentyű, tökike, tökalsó, tökimáki, tököcske. Gyúrok a 10%-ra.
2012. ápr. 4. 18:01
 34/37 anonim ***** válasza:

Egy költői kérdés:

Én, aki pocakosan, magunk között a fürdőszobában Tökinek neveztem a születendő fiamat, primitív, embernek nem nevezhető lény vagyok...

Akkor erre az "emberre" mit mondanátok?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Szerintem az a primitív, embernek aligha nevezhető valami, aki képes megütni a terhes párját, születendő gyermeke anyját.

2012. ápr. 16. 13:46
 35/37 porcukormókus ***** válasza:
jesszusom... :(
2012. ápr. 16. 21:11
 36/37 anonim ***** válasza:
nálunk töki és puni a két teknős :)
2013. jan. 19. 22:18
 37/37 anonim ***** válasza:
Én a azexpartnereimet hívom punásnak. Vagy cunásnak.
ápr. 12. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!